Månadsbrev januari
 
Terminen är igång för fullt, här kommer ett försenat månadsbrev med information kring juniorverksamheten.
Vad har hänt?
 
Januari var en härlig månad för tävlingsjuniorerna:

De äldsta juniorerna var i Falun och spelade hem 5 medaljer på JSM... LÄS MER

De yngre tävlingsjuniorerna hade finalmatch i Rookieserien där KLTK vann mot Lidingö efter stor dramatik... LÄS MER

Vi har även inlett seriespelet för 18-åringarna där pojklaget redan är klara för semifinal.

Alla aktiviteter för våra yngre spelare är igång för fullt, fredagsspelet i samarbete med Lidingö TK och TSK Malmen, klubbmatcher på lördagar samt den nystartande Juniorligan i samarbete med Lidingö TK och TSK Malmen. Vi hoppas att så många spelare som möjligt tar chansen och medverkar på dessa speltillfällen. Dels får spelarna upp sin dos tennis samt de får möjlighet att själva lära sig hantera med- och motgång och upptäcka saker utan tränares input.
Vad kommer att hända?
 
Under hösten är Intrum Stockholm Open vår stora händelse i hallen, under vårterminen är det Kungens Kanna och Drottningens Pris som är det som sticker ut. Helgen vecka 8 inleds tävlingarna då framtidens världsstjärnor besöker oss. Spelarna som är 13 och 14 år är redan ”miniproffs” och vi hoppas att många av våra juniorer är i hallen för att mäta sig med och inspireras av världseliten.
Bra att veta
 
KLTK har över 60 juniorer som tävlar kontinuerligt i externa tävlingar. Detta gör att vi har många olika spelare som presterar fina resultat varje vecka och vinner tävlingar till både höger och vänster. Vi kan tyvärr inte använda vår administrationstid till att lägga upp nyheter på hemsidan om alla dessa tävlingar utan där sammanfattar vi resultat i mästerskap, lagtävlingar samt internationella framgångar.

På vårt Twitter-konto @KungligTennis lägger vi upp lite bilder på regionala tävlingar så för de som vill följa med hur det går så rekommenderar vi att ni följer oss där.

Tennishälsningar
Magnus Ennerberg