Nyhetsbrev februari, månaden som är fylld av OS och sportlov. Vi påminner om frukostmöte och välkomnar en ny kundreferens.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
FEBRUARI - Sportlovsmånaden och OS är här... och snart över!
 
Vi hoppas att många av er har eller ska få njuta av ett härligt sportlov. Förhoppningsvis kommer vi alla även få njuta av lite efterlängtade solstrålar och några OS-medaljer.

Vi på KR System vill påminna er om att skriva ut eventuella leverantörsfakturor, attestera och fakturera allt innan ni åker iväg så att ni kan njuta pyramidfritt i backen eller under ledigheten.
 
Grattis till OS-gulden Norge!
För att fira er lite extra har vi vidareutvecklat vår populära modul Valutauppdatering så att den även kan ansluta mot Norges Bank (motsv. Riksbanken).
Vår produkt uppdaterar automatiskt valutakurserna i Pyramid genom att hämta dagskurser från Norges Bank. Så ofta du vill!

Under OL/OS firar vi med 50% rabatt!
Pris: 3.750 kr inkl. installation
(ord.pris 7.500 kr)

För mer information, titta gärna på vår film. OBS. Filmen visar uppdatering mot Sveriges Riksbank men lösningen fungerar på samma sätt mot Norges Bank.

För beställning eller frågor, kontakta Johan Alklint: johan.alklint@krsystem.se
[Versionskrav: 3.42aSP4 eller nyare & konsultstudion. Obligatoriskt serviceavtal tillkommer med 1.500kr/år]
 
 
Gör ditt företag redo för GDPR
 
Många av er arbetar säkert med att ta fram en plan för GDPR-arbetet just nu, ett jobb som kan vara väldigt klurigt och förvirrande.

För dig som är pyramidanvändare och ansvarig för personuppgifter på företaget får du tips i Unikums dokument om hur du kan börja arbetet.

Vi på KR System hjälper er gärna med att ta fram personuppgifter i Pyramid.

Unikum tips
Klicka här>>

Har ni frågor kring Dataskyddsförordningen hänvisar vi till datainspektionens hemsida
Klicka här>>
 
Påminnelse: frukostmöte Mobil Arbetsorder
 

Glöm inte att anmäla er till våra frukostmöten.

Pyramid har ett riktigt bra verktyg som verkligen underlättar och hjälper till i arbetet för personal ute på fältet: Mobil Arbetsorder.

Phone 4 är en helt ny version och vi kommer att presentera appen och berätta om de bästa funktionerna som givetvis kan användas såväl i mobiltelefonen som i surfplattan.

Låt era medarbetare på fältet arbeta ännu smidigare.

Anmälan:

Tisdag 13 mars kl 9-10.30 Malmö
Onsdag 14 mars kl 9-10.30 Stockholm
Torsdag 15 Mars kl 9-10.30 Göteborg

Välkomna på frukost från klockan 08.30!

 
"Samma system för alla våra verksamhetsområden"
 
Tobias Petersson - Ekonomichef, Administrativ chef

LP Entreprenad är en av Västsveriges ledande företag inom utemiljö. De hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. LP erbjuder specialisttjänster likväl som ständig jour, inte minst vintertid.

Med en omsättning på ca 330 miljoner och ca 4500 projekt per år med underliggande delprojekt ställs stora krav på projektredovisning.

Pyramid används som en helhetslösning för att hålla ordning på ekonomisk redovisning och alla projekt. Projektcentralen i Pyramid ger en bra överblick och mobil tidrapportering gör att medarbetare kan rapportera snabbt och enkelt direkt ute på fält.
 
”Det bästa med Pyramid är att vi kan hålla oss till ett och samma system för alla våra verksamhetsområden. Vi har haft Pyramid i många år och känner fortfarande att det är ett system att växa i”, säger Tobias Petersson.
 
LP införde Pyramid i sin verksamhet år 1999 och har under alla år med hjälp av KR System utvecklat verksamheten avseende projekt, tidrapportering och avtalshantering. Nästa steg i utvecklingen är att uppgradera till Pyramid 4 där det finns en hel del förbättrade funktioner.
 
”KR System är en bra partner som fungerar lite som ett bollplank för oss. De hjälper till att utveckla vår verksamhet och supportar oss när vi kör fast”, säger Tobias Petersson.


 
Månadens Pyramidtips - Slå ihop flera prisrader i blanketter
 
Play movie