Välj MSC för friskare hav och en hållbar framtid
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Findus MSC-märkta fisk för friskare hav
Gör skillnad - välj MSC!
 
Vi på Findus arbetar för friskare hav på flera vis, bland annat genom ett tätt samarbete med Marine Stewardship Council (MSC). I år är det 15 år sedan vi på Findus var först i Sverige med att lansera MSC-märkt fisk på den svenska marknaden. Sedan 2015 är hela vårt vildfångade fisksortiment MSC-märkt.
 
Maria Svantemark - Hållbarhetsansvarig på Findus pratar MSC
För framtiden!
 
Varje år i februari uppmärksammar MSC det viktiga arbete som de bedriver tillsammans med fiskare, forskare och miljöorganisationer för att få till positiva förändringar i världshaven. Eftersom vi på Findus också vill att det ska finnas fisk i haven i framtiden är vi självklart med och stöttar detta initiativ för att öka kunskapen om hållbart fiske.
- Maria Svantemark, Hållbarhetsansvarig på Findus.
 
 
Jason Diakité
 
Jag älskar havet, det lever! Liv i varje droppe. Tusentals yrkesfiskare har redan förändrat sin vardag och fiskar med omtanke om havens framtid. Nu är det vår tid – vi som köper, äter, njuter. Det finns ingen genväg – välj alltid MSC-märkt fisk.
 
Jason Diakité pratar MSC

Dagens Perfektion
- 16 lunchrecept
 
16 fiskrecept till lunchmenyn framtagna av vår egen kock Jenny Lindberg och Bo Öjling, kock och krögare i Stockholm. Klimatberäknade och så klart riktigt goda.
 
JA TACK, INSPIRERA MIG!
Du vet väl att du kan beställa material och få det hemskickat? Matplaneringskalender, receptsamlingar och broschyrer - allt detta och lite till. Har du en fråga eller fundering?
Vi finns till hands när du behöver hjälp.