Bröllopsfeber och nytt showroom på Karlavägen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bröllopsfeber och nytt showroom på Karlavägen!
 
Årets första nyhetsbrev innehåller glada nyheter om vårt nya showroom som vi i dagarna tillträder.
Det är hög tid att planera årets bröllop så vi tipsar om lokaler och berättar om våra insatser och förberedelser inför kommande fester i kärlekens tecken.
Som vanligt visar vi produktnyheter och presenterar våra medarbetare. 

Vi önskar gamla och nya kunder välkomna till ett nytt år fyllt av festligheter!
 
 
NYTT SHOWROOM!
 
 
I samarbete med vår partner Facio slår vi under mars upp dörrarna till vårt nya showroom på Karlavägen 73 i Stockholm. Här kommer vi att presentera våra produkter i form av främst glas och porslin men även vissa möbler. Hit kan man komma spontant för inspireras av dukningar och kika på våra produkter, men också på inplanerade möten med oss och även med sina egna kunder. 
Hjärtligt välkomna! 
3D-ritning av vårt showroom på Karlavägen 73 Stockhom/Östermalm.
 
BRÖLLOPSGUIDENGALAN
 
 
I november var vi stolt sponsor av Bröllopsguidengalan som gick av stapeln i den fantastiska Eric Ericssonhallen.  Vi och våra partners Facio, Viking Produktion och Nightline möblerade, dekorerade och stod för de tekniska bitarna och skapade tillsammans en härlig festmiljö i temat "Tusen och en natt" med Calegie Catering & Events. Table deltar även i januarinumret av tidningen Bröllopsguiden.
Bilder från Bröllopsguidengalan i Eric Ericssonhallen
 
BRÖLLOPSLEVERANTÖR
 
 
Vi levererar alla produkter man kan tänka sig till ett bröllop så som möbler, porslin och köksutrustning. Tack vare våra nära samarbetspartners bygger vi även många olika varianter på tältlösningar, installerar teknik på avancerad nivå samt dekorerar och skapar miljöer. Vi besitter också etablerade relationer med flertalet festlokaler och cateringleverantörer. 
Bilder från vigsel i Oscarskykans lilla kapell samt fest- och konferenslokalen Nio Rum.
 
PRODUKTNYHETER
 
 
Howe - konferens/middagsstol
 
Modern stol i dansk design med stoppad tygdyna och fantastisk sittkomfort. Stolen kan staplas och kopplas ihop vid biosittning. Passar lika bra som konferensstol som middagsstol. 

Läs mer eller hyr denna artikel...
Ståbordsstrumpa "Deluxe"
 
Överdrag till ståbord i stretch med vackert fall. Passar alla ståbord med skiva från på 70-85 cm i diameter. För exklusivare känsla rekommenderar vi toppduk i linne 

Läs mer eller hyr denna artikel...
Talarstol/ Entrédisk/ Pulpet 
 
Talarstol som kan användas som entrédisk eller hovmästarpulpet i svart trä försedd med hjul. Denna finns även i vitt. Rustik men ändå smidig att flytta. 

Läs mer eller hyr denna artikel... 
Bordskjol i stretch
 
Överdrag i stretch med vackert fall. Finns i två storlekar passande till bord med måttet 183 x 76 cm samt 122 x 76 cm. För exklusivare känsla rekommenderar vi toppduk i linne.

Läs mer eller hyr denna artikel...
Glaskaraff "Ypsilon"
 
Glaskaraff i modern design för servering av vin, vatten eller annan kall dryck. Vi har även fler trevliga alternativ på karaffer.

Läs mer eller hyr denna artikel...
Whiskeyglas 30 cl
 
Whiskeyglas för avec och drinkar i perfekt storlek. Fungerar även fint att servera vissa förrätter och kalla soppor i.

Läs mer eller hyr denna artikel...
 
VÅRA MEDARBETARE!
 
 
Beatrice Blomqvist
 
Beatrice eller "Bea" som vi säger är vårt senaste tillskott på bokningen. Bea är en fena på att ta emot samtal och skriva snabba offerter. Bea ser till att vi alltid har "gofika" och får hon chansen åtar hon sig gärna uppdrag som florist.
Kennerth Andersson
 
Kennerth eller "Kenta" som vi kallar vår egen hustomte för är en händig man som vårdar våra produkter så att de håller sig hela och rena inför och efter uthyrning.  Kenta har alltid någon spännande livshistoria i bakfickan att berätta. 
 
Hur beställer jag? KLICKA HÄR och följ instruktionerna.