Idag 22 januari fyller sökportalen Eventmarket.se 20 år! Hipp hipp hurra!!!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
22 januari 2018
Hipp Hipp Hurra - vi fyller 20 år idag!

Den 22 januari 1998 lanserades sökportalen Eventmarket.se world wide webb på en eventmässa i Eriksbergshallen i Göteborg. Men man kan säga att allt startade några år tidigare med en klockren idé som vid några tillfällen presenterades för branschkollegor i samband med något vi kallade Nöjeslunchen i Stockholm.

Håkan Sterner (med då över 30 års erfarenhet av nöje, underhållning och arrangörsskap) hade arrangerat stora företagsevent ihop med dottern Jennie och hennes man Johnny i drygt 10 års tid... Veckorna, dagarna och nätterna med jobb, jobb, jobb och genomföranden blev både många och långa. Därtill fanns även en önskan från Jennie & Johnnys grabbar Victor & Charlie att få ha både sina föräldrar och sin morfar lite mer på hemmplan... 


Tillsammans slog vi våra kloka huvuden ihop....
» Läs mer

Har du några Eventmarket-minnen? Maila oss! 
2004 klev Håkan Sterner av eventmarket-tåget för nya utmaningar och vidareutveckling av bl.a Svenska EventAkademin, eventföreläsningar & sitt egna bolag Håkan Sterner Eventkonsult AB.

Jennie och Johnny Sterner la i ännu en växel och driver sen dess bolaget i egen regi tillsammans med några ack så viktiga samarbetspartners. Under åren som gått har vi trampat upp mången internet-stigar och fick många gånger frågan om Internet verkligen var här för att stanna? Med facit i hand och där vi står i dag, så finns bara ett svar - JA, ABSOLUT!
...eller vad säger ni ;)

» Läs mer

» Läs mer om bilderna ovan

HURRA HURRA HURRA!

 
Idag firar vi att vi funnits hela 20 år som sökportal! Våra grabbar, som för 20 år sedan ville ha oss lite mer på hemmaplan, fick som dom ville. Nu har dom sen har sen flera år tillbaka flugit ur boet. Ja, vi har till och med hunnit bli farmor & farfar. Idag blir det tårta här på kontoret, för här ska firas!!!
 
Fortsättning följer!

Kram Jennie Sterner, VD, Eventmarket.se