Årets första Veckans Vykort från Eventmarket skvallrar om 20 års jubileum, en 50-åring och en event- & mötesbransch som står laddade...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
12 januari 2018
Nytt år, nya möjligheter :)
 
Wow! Vi har nu tagit klivet in i januari 2018. Året och månaden då sökportalen Eventmarket.se fyller hela 20 år. Och inte nog med det... året och månaden då 'Mr. Eventmarket' Johnny Sterner fyller 50!

Tänk att vår sökportal funnits så länge. Ja faktiskt längre än Google och mycket längre än de flesta hemsidor! Nytt år ger oss nya fantastiska möjligheter. Det kommer också leda till att mängder av events, fester och konferenser, som ligger i startgroparna, kommer genomföras med pompa och ståt!

I Veckans Vykort från sökportalen Eventmarket.se ger vi er bokstavligen ALLT. Direktkontakter till allt och alla inom event-, mötes- och upplevelsebranschen!
BLI MEDLEM PÅ EVENTMARKET

Medlemskap på Eventmarket.se innebär priseffektiv marknadsföring, sökbarhet, SEO, tydlig exponering i form av Profilsida, hemsideslänk, tillgång till förfrågningar samt medlemserbjudanden... Och inte minst - du finns med där branschen samlas och där kunderna letar!
» Läs mer
SÅ HÄR ANVÄNDER DU SÖKPORTALEN

I sökportalen eventmarket hittar du direktkontakter till närmare 1000 event-, mötes- och upplevelseleverantörer samt bokningsbara shower och nöjesbiljetter. Här hittar du även på Tips, Råd & Branschnyheter...
» Läs mer
REFERENSER OCH STATISTIK

Ta del av referenser från våra medlemmar och besökare samt det mesta om Eventmarkets statistik...
» Referenser
» Statistik
MARKNADSFÖRING OCH HISTORIK

Här samlar vi information om vår marknadsstrategi, vilka mässor vi medverkat på samt historiken om hur allt startade...
» Marknadsstrategi
» Mässor & Meetings
» Historik
 
Eventmarket är en gratis söktjänst med Sveriges främsta event & mötesleverantörer.
Alltid direktkontakter - inga provisioner.

Här hittar du även bokningsbara nöjesbiljetter.

Sajten finasieras av fasta medlemsavgifter för alla som är sökbara i sökportalen.
Vill Ni också vara sökbara här...

AVRUNDNINGSVIS

Vår förhoppning är att du kommer ha stor glädje av sökportalen och hitta just den rätta teknikleverantören eller kanske den perfekta föreläsaren, festlokalen, aktiviteten eller underhållningen... Vi önskar dig en skön fortsättning på fredagen och en strålande vinterhelg. Själv ska jag baka tårta och en himla massa kakor. Det vankas 50-årskalas här hemma :)

Kram Jennie Sterner, VD, Eventmarket.se