God Jul och Gott Nytt År!
World Trade Center Göteborg 
 
Välkommen till WTC News - World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.

December månad bjuder på många tillfällen att umgås och visa uppskattning för varandra. Vi har firat Lucia, haft stort Christmas Party, gemensamt pyntat julgranarna, druckit glögg och haft Tomtens after work bara för att nämna några aktiviteter som har hjälpt oss att komma i stämning inför stundande jul. Stort tack till alla våra hyresgäster för ert stora engagemang under 2017. Vi ser fram emot 2018 tillsammans med er!
 
Vi vill passa på att välkomna våra nya hyresgäster ITCompaniet i Skellefteå AB.

Nu återstår bara för oss att önska alla nya, gamla och blivande hyresgäster en riktigt 
God Jul och Gott Nytt År.
 
Årskrönika 2017
2017 går mot sitt slut men innan vi kliver in i  det nya 2018 så vill vi passa på att blicka tillbaka och summera året som gått. Vi kommer alltid minnas 2017 som året då drömmen om våning 7 gick i uppfyllelse. Mycket har kretsat kring expansionen i år men vi har också gjort mycket annat roligt: 
  • Vi har välkomnat 50 nya medlemsföretag till WTC Göteborg i år!
    Fantastiskt roligt att vi får vara er kontorspartner.

     
  • Vår verksamhet vid Korsvägen har expanderat med 1500 kvm. Ett helt våningsplan som designats in i minsta detalj. Vi nyper oss fortfarande i armen, en dröm som gått i uppfyllelse.
     
  • 38 genomförda events, allt från Pilates i konferensrummet till den stora invigningsfesten med 200 gäster. Aldrig en tråkig stund på kontoret.   
     
  • Vi har otroliga 95% beläggning på nya våning 7 som hade premiär 2 oktober i år. 
     
  • Upper House Spa är nya samarbetspartners till WTC Göteborg. Idag har vi 27 stycken samarbetspartners som erbjuder rabatter och förmåner till alla våra hyresgäster.
     
  • Trapprace - Tobias på T2IT sprang 8 våningar på 28,23 sec. Det är bara att börja träna inför nästa års utmaning.
     
  • Idag är vi 30 WTC Centers anslutna till samarbetsavtalet som ger våra medlemmar möjlighet till en arbetsplats i en annan stad. Vad sägs om att arbeta från Istanbul, Barcelona eller Sofia!
     
  • Entrén flyttades till Mässans gata 10, snyggare och framförallt lättare att hitta. Välkomna!
 
Vinnare i Pepparkastävlingen
Årets pepparkakstävling på tema Göteborg gav oss sex minst sagt annorlunda pepparkaskreationer. Vinnare 2017 blev Trafikverket typ, med sin tolkning av rådande trafiksituation i Göteborg. Stort grattis!

Har du inte hunnit titta på utställningen så står den uppställd i receptionen på Mässans gata 10 under hela december.  
Företagsadress på WTC Göteborg
Hos oss får du en representativ företagsadress mitt i centrala Göteborg. Du ingår i vårt stora nätverk med 200 medlemsföretag och kan boka våra mötes- och konferensrum till förmånligt avtalspris samt blir inbjuden till alla våra events och nätverksträffar. Välj den lösningen som passar ditt företag bäst. Välkommen till WTC Göteborg.
 
POSTBOX – 845 KR
Boka mötesrum till förmånligt avtalspris. Representativ adress för besök och möten.


POSTBOX PLUS – 1 045 KR
Representativ adress för besök och möten samt företagets namn i entrén. Boka
mötesrum till förmånligt avtalspris.


Vill du veta mer?
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
Månadens - Ambassadör

Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats. Denna månad går utmärkelsen till Helene JohanssonETU AB. Helene är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!