Den 17 mars är det dags för Landskronas näringslivsgala på Örenäs Slott 
 
Det blir en alldeles speciell kväll fylld av fin gastronomi, underhållning, prisutdelning och fokus på våra framgångsrika företagare. Det blir också en kväll där vi får tillfälle att umgås, träffa nya affärsbekanta, finna nya samarbetspartners och stärka våra relationer med andra företagare och stadens representanter.

Inbjudan skickas ut inom de närmaste dagarna.  
 
Nominera Årets Företagare senast den 31 januari
 
Årets Företagare är en fin utmärkelse som utses av organisationen Företagarna årligen. I år kommer Årets Företagare vara ett av de priser som delas ut i samband med Näringslivsgalan den 17 mars och därmed är det hög tid att skicka in nomineringar.

Läs mer om kriterierna och fyll i nomineringsblanketten här.
 
Startup? Sök till Thinks program "Spring Batch 2018"
 
Think hjälper lovande teknikföretag i tidigt skede genom coaching och mentorskap. Här finns även ett internationellt rådgivarnätverk, "co-working space" och möjligheter att knyta värdefulla kontakter med potentiella investerare.

Nu är vårens ansökningsomgång öppen och det finns tre olika acceleratorprogram att söka till: Accelerate, FinTech samt Smart City.

Läs mer
 
Kandidater sökes till
Entreprenör Skåne 2018
 
Entreprenör Skåne erbjuder unga entreprenörer stöd i form av ett utvecklingsprogram för att boosta tillväxt och skapa nya affärsmöjligheter.

Lämplig sökande är mellan 18 och 35 år och driver ett inovativt bolag med målet att inom 3-5 år omsätta 10 miljoner och/eller sysselsätta 10 personer. Nominera
Socialt ansvar med Fairtrade
 
Allt fler väljer etiskt märka produkter. Landskrona är en Fairtrade City och Landskrona stad väljer om möjligt Fairtrade-märkta produkter.

Om ni väljer Fairtrade-märkt kaffe, te och socker kan ni registrera ert företag på Fairtrade Sveriges hemsida. Då kommer ni med på listan över arbetsplatser som tar socialt ansvar.