I Veckans Vykort snackar vi Mello 2018, tänder andra ljuset och bjuder på recept på Nutella och Dubbelt så goda Drömmar...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
8 december2017
Nu är det fredag igen!

Vi är inne en bit i december och ännu en eventmarket-vecka har passerat. Kurvan för höstens fantastiskt höga trafik i sökportalen har börjat plana ut, och vi går mot jul och lugnare tider. Ikväll koras vinnaren av säsongens Idol och på söndag tänder vi ljus nummer två i våra ljustakar och firar andra advent. Se längre ner i mailet, där jag bjuder på recept av både egengjord Nutella och Dubbelt så goda Drömmar.
 
MELODIFESTIVALEN 2018
Nyligen har deltagarna i kommande Medodifestival presenterats. Det kommer bli 'fräscht, modernt, roligt och underhållande’, som tävlingsproducent Christer Björkmans själv uttrycker det. Och jag måste nog hålla med då startfältet bjuder på allt från Edward Blom och Rolandz, till Kamferdrops och Samir & Viktor...
» Se sändnings där artisterna presenteras
 
PLANERA INFÖR NÄSTA ÅRS FESTER & KONFERENSER...
Du skall veta att du är välkommen precis när du vill till sökportalen Eventmarket.se. Här erbjuds snabba direktkontakter till Sveriges främsta artister, föreläsare, aktiviteter, festlokaler, konferens-, event- & mötesleverantörer... Alltid direktkontakter - inga provisioner!
 
BOKA BILJETTER
På Eventmarket hittar du även en mängd olika bokningsbara Nöjesbiljetter till föreställningar och shower...
 
RECEPT PÅ DUBBELT SÅ GODA DRÖMMAR
Vem älskar inte drömmar? Dom är galet goda, smälter i mun och något smuliga. Precis som de skall vara. Här har ni mitt recept på Drömmar... dom med Nutella i :)
 
RECEPT PÅ NUTELLA
När våra grabbar var små så firade vi alltid in första dagen på jullovet med att duka fram Nutella på frukostbordet. Tänk att få ha himmelsk god chokladkräm på mackorna, istället för ost och skinka, vilket vi annars hade!
Till min stora lycka så sprang jag en dag på ett recept på hur man själv kan göra denna fantastiskt goda chokladkräm. Jag trixade lite med ingredienserna, för att få till det på bästa sätt. Var så goda - här har ni receptet!
 

AVRUNDNINGSVIS

Vår förhoppning är att du kommer ha stor glädje av sökportalen och hitta just den rätta teknikleverantören eller kanske den perfekta föreläsaren, festlokalen, aktiviteten eller underhållningen... Vi önskar dig en skön fortsättning på fredagen och en strålande andra advent. För egen del blir det ishall och hockey ikväll med efterföljande varmt bubbel under bar himmel. Var rädda om varandra.

Kram Jennie Sterner, VD, Eventmarket.se