Månadsbrev november
 
December är här och man kan nästan börja känna doften av julskinkan. Vi gasar på full fart hela vägen i december fram till sista träningen för terminen som är den 19 december. Nästa termin startar med träning måndagen den 15 januari.
Vad har hänt?
 
Tävlingsjuniorerna har haft Spelarmöte där vi bland annat pratade om förberedelser inför SALK Open samt diskussioner kring motivation och arbetsinsats.

För våra herr och damlag har det varit full fart med seriespel och många av klubbens juniorer har fått möjlighet att spela matcher. De som inte spelat har fått hjälpa till som domare eller bollkallar och vi hoppas att alla juniorer i klubben blir inspirerade att träna sig till en nivå där de i framtiden kan vara med som spelare i våra seniorlag.

Pojkar 15-laget avslutade sitt seriespel med att komma tvåa i sin grupp, bra kämpat.

På lördagskvällar ger vi våra yngsta spelare möjligheten att lira minitennis med sina klubbkompisar samt gäster från andra klubbar. Anmäl ert intresse till René.
Vad kommer att hända?
 
26:e december så inleds ju den största jultraditionen, SALK Open, där Sveriges juniorer samlas för att kämpa om varje poäng. KLTK har över 60 spelare anmälda så det kommer vara full fart för coacherna på plats som kommer stötta och coacha under hela jul- och nyårshelgen i vanlig ordning.

Den 9:e december bjuder Rene in till TACO-TENNIS för grundskolan där det blir minitennis, månadens utmaning och Tacos till alla juniorer i Grundskolan. Alla har fått mail om detta, anmäl er i tid.

Den 16:e december är det julavslutning för alla juniorer i verksamheten. Under julavslutningen delas även priserna för fredagsspelet ut. För mer information samt formulär för att anmäla er till denna roliga aktivitet LÄS HÄR…

Under hösten har det varit full fart med våra Rookie-lag där man tävlar i lagform för spelare födda 2005/2006. Sista matcherna i grundserien spelas i december. För vårt lag med spelare födda 2005 så har man kvalificerat sig för final som spelas 2018.
Bra att veta
 
Under jul och nyårs-helgen är det ofta många bortresta så vår fina hall har mycket lediga banor. Här finns det möjlighet för de juniorer som gillar att spela tennis att få en rejäl dos. Att hänga på klubben är ett perfekt sätt att utveckla sitt spel samt sin förmåga att ta eget ansvar.

Tennishälsningar
Magnus Ennerberg