Mötesplatsen för framgångsrika företagare
World Trade Center Göteborg 
 
Välkommen till WTC News - World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.
 
Nu när julen står för dörren passar vi på att ha det extra mysigt och stämningsfullt på kontoret. Gamla traditioner blandas med nya upplevelser, vi julpyntar, klär julgranar, glögg myser och umgås. Den 13 december kommer Brunnsbo Musikklasser och sjunger stämningsfulla luciasånger och i receptionen doftar det pepparkaka från pepparkaksutställnigen. Välkomna att uppleva julen på WTC Göteborg. 

Varmt välkomna till World Trade Center Göteborg!
 
Christmas Party at WTC Göteborg
Julen på WTC Göteborg startar varje år med vårt egna Christmas Party. En härlig jultradition med allt från julbord till jingle bells. Den omåttligt populära pepparkakstävlingen dök upp även i år, 6 innovativa kreationer som du kan se i receptionen på våning 7. Glöm inte att rösta på din favorit. Vill du se mingelbilderna från festen så kika in på vår Facebooksida.
 
Office Lounge - Korsvägen
 
Behöver du en kontorsplats men inget eget rum?

Då har vi lösningen för dig, Office Lounge vid Korsvägen. En social arbetsplats där kan du komma och gå precis som du vill. Arbeta i en modern kontorsmiljö, boka dina möten i något av våra 17 mötesrum och delta på våra events. Behöver du prata ostört en stund gör du det enklast i ett telefonbås.

I Office Lounge paketet ingår:
• Nyckelbricka för in och utpassering dygnet runt
• Företagets namn i entrén samt vid receptionen på våning 7
• Postlåda samt en representativ adress för besök och möten.
• Mötesrum till medlemspris
• Medlemsrabatter

Office Lounge – 1795 kr/mån
Lediga kontor på WTC Göteborg
Mässans gata 10
 
13 KVM - 1-2 PERSONER
Ett kontorsrum för dig som vill ha det lilla extra. En iögonfallande utsikt över Liseberg och Korsvägen som du aldrig kommer tröttna på. Utanför kontorsrummet finns lounger och kaffestationer och två trappor upp finner du våra 12 designade mötesrum.  I huset finns inte mindre än 5 restauranger och tillgång till egen parkeringsplats. Det är både enkelt och roligt att sitta på WTC Göteborg.
Mässans gata 10
 
 
40 KVM - 4-6 PERSONER
På nybyggda våning 7 hittar du detta rymliga kontorsrum med stort fönsterparti ut mot området kring Korsvägen. Här sitter du bokstavligt talat i händelsernas centrum. Reception, lounger och mötesrum på samma våningsplan och ett flertal restauranger och butiker i omgivningen utanför. I vårt affärsnätverk ingår inte mindre än 200 företag. Välkommen att bli en del av WTC Göteborg.
I hyran ingår bemannad reception, el, wifi och städning samt 24 timmar/månad att nyttja i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum, lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar och events.
I hyran ingår bemannad reception, el, wifi och städning samt 28 timmar/månad att nyttja i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum, lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar och events.
 
Vill du veta mer?
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
Vill du veta mer?
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se

Månadens - Ambassadör

Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats. Denna månad går utmärkelsen till Eva GångeConfirma Utveckling. Eva är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!