Sprakande, glittrande, bubblande, frostiga, härliga vintertid!❄️
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Sprakande, glittrande, bubblande, frostiga, härliga vintertid!
 
Iskall Champagne serverad i perfekt putsade glas är den överlägset bästa starten på en lyckad fest. Table har ett brett utbud av glas och kan stolt presentera egendesignade barer framtagna av internationella bartenders. Likaså kan vi erbjuda flertalet sätt att kyla dryck både för det lilla sällskapet och till tusentals törstiga festprissar. 

Vi vill också slå ett slag för att våga mixa rostfritt, mässing och koppar likväl som olika porslinsserier vilket bilden ovan visar.  En enkel vit tallrik kan få en lyxig känsla i kombination med exklusiva bestick, eller våga byt den vita duken till en svart. 

Möt 2018 med stil och klass, ta tag i nyårsfesten och överraska med stor baluns!
 
 
CHAMPAGNEGLAS
 
 
Champagneglas för traditionell eller originell servering. Här presenterar vi fem olika glas; on the rock i lowballglas på modernt nattklubbsvis, i svängare som förr i tiden, på hög och lite lägre fot eller i ett kantigt modernt glas från Iittala. 
 
FESTSERVERING
 
 
Guld och koppar är det vi minns mest från 2017 i alla sammanhang. Vi tror att trenden hänger i sig och framförallt passar det alltid på nyår och andra festliga sammanhang. Tallriksställningen för servering av alla tänkbara godsaker kan kombineras med alla våra tallriksmodeller med måttet 21-26 cm i diameter. 
 
PORSLINSSERIER
 
 
Vi erbjuder fyra olika porslinsserier. Variace i vitt, med och utan guldkant, Swedish Grace i granitgrått samt Teema i naturvitt. I samtliga serier finns allt från brödassiett och djupa tallrikar till dessertskålar och kaffegods. På vår hemsida finner ni inspirationsbilder och färdiga porslinspaket.
 
BARER
 
 
Vi har barer av olika slag, allt från den enklaste modell, till designade med belysning och utformad av professionella bartenders med utbytbara fronter. En bar ska gärna vara funktionell men också snygg, inte ta för mycket plats men ändå vara försedd med arbetsytor. I baren vill gästerna vistas så se till att välja rätt för just ditt arrangemang!
 
DET ÄR VI SOM ÄR TABLE!
 
 
Låt oss presentera Henrik och Fredrik, även kallade "Henke" och "Freppan". Radarparet har drivit Table aggressivt framåt det senaste decenniet. Tack vare deras dagliga engagemang i verksamheten sam fysiska närvaro i våra projekt utvecklas vi varje dag.

"Vi ser ljust på framtiden och vår målsättning är att alltid lyssna på vad marknaden efterfrågar och att möta våra kunders behov", säger Henrik.

"Vi kommer aldrig fastna på kontoret eller bli passiva ägare, vi brinner för det vi gör och vår närvaro bland medarbetare och kunder är avgörande för resultatet", säger Fredrik.

Slutligen vill vi tacka alla trogna och nya kunder som gett oss förtroendet att leverera under året!
 
AVVIKANDE ÖPPETTIDER JUL- OCH NYÅR
 
 
25/12 stängt
26/12 stängt
27-29/12 09.00-16.00
1/1 stängt
2-5/1 09.00-16.00
 
Hur beställer jag? KLICKA HÄR och följ instruktionerna.