Idag puffar vi för teknikleverantörer, scenljud & ljus... Vi bjuder på finfina priser på CDON.COM.  Å så hyllar vi min och allas våra pappor!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
10 november 2017
Härliga fredag!
 
I Veckans Vykort rikar vi strålkastarna mot alla teknikleverantörer som finns med på Eventmarket. Tekniken är något som man kanske inte alltid tänker på i första läget när en fest eller möte skall planeras. Men jag lovar... Det är sååå viktigt. Med genomtänkt och proffsigt ljud, ljus och bildteknik får ditt event den där lilla extra pricken över i:et!
Farsdag!
Vi får inte heller glömma alla våra fina pappor på söndag. Jag har lyckan att ha kvar min käre far i livet, även om det gungade ganska rejält i somaras, då pappa fick en stroke... Talet försvann helt...
» Läs mer här och se klippet när han sjöng och spelade samma dag han kom hem från sjukhuset...
Som en extra liten present så här inför farsdag så erbjuder vi er finfina priser på teknikprylar från CDON.COM
» Klicka här!
 
Låt oss få inspirera er och bjuda på några guldkorn från sökportalen :)
» Stockholm Eventljud
Hos Stockholm Eventljud kan du hyra ljud, högtalare och ljus till fest och konferens. Vi bokar även artister och underhållning!
» Stage Event Group
Stage Event Group erbjuder allt inom ljud, ljus, mobilscen, artister och nöjesproduktion för såväl event, mässa & konferens som fest & bröllop.....
» SVB Försäljning
Välkommen till SVB Försäljning - vi hjälper dig gärna med kommunikationslösningar under ditt event! Med 3500 kommunikationsradioapparater/komradio på hyrlagret är vi störst i Norden...
 
CDON.COM säljer teknik & elektronik i alla de former. Men även film & musik, spel, inredning och leksaker... Just nu får du upptill 72% rabatt på hem & hushållsartiklar. Skynda och fynda. Just denna kampanj sträcker sig fram till söndag 12 november. Varför inte köpa något fint till pappa!
 
Eventmarket.se samlar inte bara scenteknik, ljud & ljus. Här hittar du allt som kan tänkas behövas när du skall arrangera en fest, större event, konferens eller annat möte mellan människor. Alltid direktkontakter - Inga provisioner. Varmt välkomna!
 
Eventmarket är en gratis söktjänst - alltid direktkontakter - inga provisioner!
Sajten finasieras av fasta medlemsavgifter för alla som är sökbara i sökportalen.
Vill Ni också vara sökbara här...
 

AVRUNDNINGSVIS

Vår förhoppning är att du kommer ha stor glädje av sökportalen och hitta just den rätta teknikleverantören eller kanske den perfekta föreläsaren, festlokalen, aktiviteten eller underhållningen... Vi önskar dig en skön fortsättning på fredagen och en strålande helg. Själv ska jag måla klart väggar och tak här hemma i köket, som vi fräschar upp. Sen blir det så klart firande av våra pappor!

Kram Jennie Sterner, VD, Eventmarket.se