Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer.

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Forbos nya Marmoleum Solid – definierar rena ytor
 
Forbos uppdaterade kollektion Marmoleum Solid innehåller fem olika mönster som utgör grunden för att skapa rena, distinkta och moderna ytor. Denna innovativa linoleumkollektion kombinerar enkelhet med spännande varianter av färger och strukturer.

» Läs mer om Forbos nya kollektion Marmoleum Solid här!
 
 
Kombinera hårda och mjuka plattor från Interface till en ny vacker design
 
Interface LVT-plattor är framtagna för att enkelt kunna kombineras med våra textilplattor, och levereras i storlekarna 25 x 100 cm, samt 50 x 50 cm. Med Ceramor™ UV-ytskikt ges plattan en längre livslängd, och med Sound Choice™ i baksidan skapas bättre stegljudsdämpning.

» Läs mer om Interface LVT-plattor här!
 
 
Nyheter från Casco för alla proffsgolvläggare
 
Nylanserade CascoProff HighTack är ett golvlim med extremt lång öppentid och superbt bra klibb under lång tid. Det passar utmärkt till att limma de flesta typer av PVC, textila mattor och plattor. Limmet är även M1-klassat och är lämpligt för häftlimning vid uppvik mot vägg.

» Läs mer om Cascos nyheter här!
 
 
Nu kompletterar Hafa sin succémöbel Hafa Go med en compact möbel med ett grundare mått
 
Perfekt för dig med mindre badrum eller för gästtoaletten. Nytt för hösten är också att alla bredder nu även finns i vit högblank

» Läs mer om Hafa Go här!
T-Emballage förenklar arbetslivet med smarta lösningar
 
Det är viktigt att tänka arbetsmiljö för våra anställda såväl som våra återförsäljare och kunder. Därför försöker T-Emballage alltid ha människan i fokus vid produktutveckling och smarta lösningar

» Läs mer om hur T-Emballage förenklar här!