Det vegetariska julbordet.
Duka upp vegetariska julbordsfavoriter tillsammans med nya smak- och färgrika rätter för ett grönt julbord som lockar ögat, smakar fantastiskt och är riktigt klimatsmart. Dina gäster hoppas och förväntar sig det - varannan* av dem är flexitarianer och nästan var femte** äter gärna helt vegetariskt på årets julbord.
*Sifo nov-16 **Sifo okt-16
Recept och Inspiration
Vår kock Jenny Lindberg har skapat ett grönt julbord som är väldigt fräscht och riktigt riktigt gott. Alla klimatberäknade recept finns samlade på vår julsida. Och du kan beräkna om dem efter precis så många portioner som du tänker servera.
 
Julbordets Produkter
Utvalda favoriter från vårt sortiment. Klara att värma och servera.
 
Julen handlar mycket om stämning, traditioner och att unna sig något extra. Det gröna julbordet är inget undantag utan en modern utveckling av allt det härliga med julen. Förstärk årets upplevelse av julbordet genom spännande nya rätter som breddar utbudet av smaker och ger extra nöjda gäster.
Vegetariska rätter på julbordet.
Findus vegetariska julbord.
Du vet väl att du kan beställa material och få det hemskickat? Matplaneringskalender, receptsamlingar och broschyrer - allt detta och lite till. Har du en fråga eller fundering?
Vi finns till hands när du behöver hjälp.