Premiär för våning 7 - Ny kontors- och konferensvånig vid Korsvägen
World Trade Center Göteborg 
 
Välkommen till WTC News - World Trade Center Göteborgs nyhetsbrev. Här har du möjlighet att följa med när vi lyfter fram det som händer i närområdet och det som kan vara av intresse för er företagare på WTC Göteborg och utanför.

Oktober blev en händelserik månad för alla oss som sitter på World Trade Center Göteborg. Den 2 oktober fick vi nycklarna till vår nya kontors- och konferensvåning. Ett helt nytt koncept presenterades med möten och gemenskap som den centrala rollen, där varenda detalj är noga utvald och planerad av våra duktiga inredningsarkitekter.

I förra veckan hade vi en stor invigningsfest för våra 200 närmsta vänner. En kväll som det fortfarande pratas om i korridorerna. Och vi alla är rörande överens om att en snyggare 28 åring får man leta efter. Eventen avlöser varandra på löpande band så håll utkik i vår inspirationskalender så att du inte missar något roligt.


Vi vill passa på att välkomna våra nya hyresgäster The Tool Hub, AB Arcanum utbildning och facklitteratur, COMSOL AB, Wendén & Partners, CoachCompanion of Scandinavia AB , Finansiell Marknadskommunikation, CAPE Media AB, Machine Intelligence Sweden AB och Mattssonföretagen i Uddevalla AB.

Varmt välkomna till oss på World Trade Center Göteborg!
 
Enkla grunder i dataskydd - GDPR 
Nästa år får Sverige och övriga EU en ny gemensam lagstiftning som reglerar hur bland annat företag får behandla personuppgifter. En nyhet i denna dataskyddsförordning är kännbara sanktionsavgifter om man bryter mot reglerna, något som har fått många företag att fundera över hur de hanterar och skyddar personuppgifter.

Dataskyddsförordningen kallas ibland kort för GDPR vilket står för General Data Protection Regulation. Förordningen börjar tillämpas i maj 2018 och ersätter då den svenska personuppgiftslagen.

Här följer en enkel grundkurs i dataskydd med fokus på mindre företag.
Lediga kontor på WTC Göteborg
Mässans gata 10
 
14 kvm | 1 - 2 personer 
Kontor 14 kvm på våningsplan 6 på Mässans Gata. I detta kontorsrum har ni en spektakulär utsikt över Liseberg och Korsvägen. Kontorets placering på våning 6 mitt i huset gör att ni har närhet till allt så som reception, mötesrum, lounger och garage. Kontorsrummet är lättmöblerat och lämpar sig bäst för 1-2 arbetsplatser.

Som hyresgäst har du:
• Fria timmar i konferens- och mötesrum
• Lunchrum, lounger, bibliotek
• Bemannad reception
• Fritt wifi

Postbox
• Städning, el, värme samt larm
• Events, after works och nätverksträffar
Mässans gata 10

25 kvm | 3 - 5 personer
Nu har du möjlighet att hyra ett av våra populära hörnkontor på våning 5 med en faschinerande utsikt mot Liseberg och området kring Korsvägen. Kontorsrummet som ligger på lugna våning 5 passar utmärkt för 3-5 arbetsplatser. Endast två trappor upp hittar ni reception, mötesrum och gemensamhetsutrymmen. 

Som hyresgäst har du:
• Fria timmar i konferens- och mötesrum
• Lunchrum, lounger, bibliotek
• Bemannad reception
• Fritt wifi

Postbox
• Städning, el, värme samt larm
• Events, after works och nätverksträffar
Vill du veta mer?
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
Vill du veta mer?
Pia Eklund- Säljansvarig
031-335 75 05 | pia@wtcgoteborg.se
 
MiG Frukost på WTC Göteborg
I fredags hade vi en trevlig frukost med Marknadsföreningen i Göteborg - MiG, i våra nyöppnade lokaler vid Korsvägen. Vår ägare Eva Hyllstam tillsammans med inredningsarkitekterna på BittraBritta berättade om vår resa och konceptet för våning 7. Vi på WTC Göteborg är otroligt stolta över vår nya kontors- och konferensvåning och jätteglada att ni också gillade den.

Stort tack till MiG och alla besökare som kom till oss denna tidiga fredagsmorgon. 
 
Månadens - Ambassadör

Månadens ambassadör är en hyresgäst som utmärker sig med det lilla extra. Hyresgästen engagerar sig i vår verksamhet, ger förslag till förbättringar, rekommenderar oss till andra och är stolt över sin arbetsplats. Denna månad går utmärkelsen till Henrik LindSAP Svenska Aktiebolag. Henrik är en engagerad hyresgäst som sprider gott renommé om World Trade Center Göteborg. Vi är glada att just du är hyresgäst hos oss!