Produktnyheter - Välkomna till ELMÄSSAN monter E:03 - Framtiden ser ljus ut och Nokalux fantastiska resa fortsätter
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nokalux finns i monter E:03 hjärtligt välkomna
Framtiden ser ljus ut och Nokalux fantastiska resa fortsätter
 
Under de senaste åren har försäljningen ökat kraftigt för Nokalux och volymerna har gått upp. En del av denna tillväxt beror på övergången till LED-teknik där Nokalux tidigt varit med i denna process. Tack också till våra kunder för allt fint samarbete som också bidragit till denna utveckling. För att möta de ökade volymkraven har man inlett ett projekt med att "kitta" material till produktionen.

Mattias Karlsson är projektledare för kittningsprojektet:
"Ständig produktutveckling och många varianter av belysningsarmaturer kräver i framtiden effektivare och mer flexibel materialhantering. En del av lösningen är kit-vagnar vilket ger säkrare materialsaldon, standardiserat arbetssätt, bättre arbetsmiljö och förbättrad ergonomi för operatörerna."

Lena Dahlberg är produktionsledare:
"Rollen som produktionsledare har nu utvecklats till att omfatta planering och kittning, vi har fått en bra styrning på produktionen och produktiviteten har gått upp"

Förbättrad arbetsmiljö
Efter att ha varit igång några månader så har samtliga montörer en mycket positiv bild av hur kittningen fungerar. Ur ergonomisk synvinkel är plockning från kitvagnar betydligt bättre än tidigare pallhantering. Komponenterna presenteras på ett tydligare sätt för montören och medför en viss, initial kvalitetskontroll på ingående komponenter. Projektet har gett stora effekter i ordning och reda samt styrning och planering i produktionen. Stora ytor har frigjorts och skapat förutsättningar
för framtida expansion.
Produktnyhet OFFICE LED
 
Interiörarmatur LED i ett flertal utföranden som
löser många situationer. Stomme i plåt strukturlackerad vit (RAL 9010). Yttergavlar i plast. Dubbel- paraboliskt metalliserat bländskydd (DP) med integrerad opaldiffusor.

Livslängd L80 Ta25 60000h B50
MacAdams 3 SDCM CRI: >80
Se produktblad
ID 40 LED nu från 5000 till 15000lm
 
Högeffektiv industriarmatur LED. Vissa utföranden över 140 lm/W. Mycket flexibel tack vare flera olika ljusfördelningar och ljusflöden.
Från 5000lm till över 15000lm.

Bredstrålande (B), medelstrålande (M) samt
smalstrålande (S) för lagergångar och höga
takhöjder.

Livslängd L80 Ta25 70000h (B50)
MacAdams 3 SDCM CRI: >80

Se produktblad
Produktnyhet INOX LED
 
Industriarmatur LED för dammiga och aggressiva miljöer, tvätthallar etc. Kapslad armatur IP65 som uppfyller kraven för D-märkning. Stomme och kuplås av rostfritt stål (AISI 304). Härdat planglas.

Reglerbar variant (TDC) för trycknappstyrning,
Dali samt inbyggd korridor funktion.

Livslängd L80 Ta25 50000h B50
MacAdams 3 SDCM CRI: >80

Se produktblad
Ledig tjänst konsultbearbetare

Vi tar nu nästa steg i vår spännande utveckling. Nokalux vill utöka sitt samarbete med konsulter. Vi söker därför en konsultbearbetare. Vi börjar vår satsning i Stockholmsområdet för att senare fortsätta resan i resten av Sverige.

Läs mer om vår lediga tjänst här >>