Hösten - högtidernas årstid
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till hemsidan   |   Produkter   |   Skicka vidare   |   Kontakt
Levande ljus, eldar, rödvin, kött, murrigt, burrigt, mysigt...
 
Hösten är här och rosévinets årstid är över för denna gång. Nu är det dags att bjuda in till Höstfest, Oktoberfest och Halloweenfest. På hösten är det lätt att skapa feststämning med enkla medel. Levande ljus, eldar, dekor från naturen, mustig dryck i härliga glas och gott sällskap räcker långt.

Men glöm inte att julen kommer tidigt även i år! Table har ett brett sortiment av produkter för julfesten. Vi har den rätta utrustningen för att optimera och effektivisera julborden och dessutom det senaste inom försäljningsbodar, toalettbodar och kylcontainers till exempelvis julmarknaden.

Välkommen vackra höst och god jul på förhand önskar vi på Table! 
 
ÖLGLAS PÅ FOT
 
Ett lyxigare ölglas på fot för en snygg dukning och dessutom gott att dricka ur. Passar utmärkt till oktoberfesten och julbordet.

Hyr denna artikel eller läs mer om produkten.
FÖRSÄLJNINGSBOD
 
Trevlig liten försäljningsbod med rustik känsla i falurött trä . Kan även användas som korvkiosk eller kaffestuga. Perfekt för julmarknaden!

Hyr denna artikel eller läs mer om produkten.
KORVVAGN
 
Gasoldriven korvvagn med dubbla korvvärmerier. Vagnen kan beskrivas som en mindre bar på hjul med plats för förvaring under. Vi har även elektriska korvvagnar. 

Hyr denna artikel eller läs mer om produkten.
KYLSLÄP
 
Nu erbjuder vi en mindre modell av kylsläp som kan dras med personbil. Vi har ett brett utbud av kyl- och fryscontainers lämpade för restaurangverksamheter som under högsäsong saknar kyl- och frysutrymme.

Hyr denna artikel eller läs mer om produkten.
KASTRULL 50 LITER
 
Vi har specialiserat oss på köksutrustning anpassad för större verksamheter. Vi vågar lova att vi har all utrustning för att bedriva ett storkök på hög nivå. 

Hyr denna artikel eller läs mer om produkten.
 
VÅRA MEDARBETARE
 
Låt oss presentera Ahmad, en av våra duktiga chaufförer som möter våra kunder varje dag.  Trots späckat körschema och trafikkaos kan vi lova att ni alltid får ett leende av vår glada och hjälpsamma Ahmad. 

I mån av tid hjälper våra chaufförer till med det mesta som våra kunder ber om. Vi uppskattar dock om vi innan leverans blir informerade om t.ex. godset ska bäras upp eller nedför trappor, om det inte finns hiss eller om det inte går att köra hela vägen fram till angiven leveransadress. 

På vår hemsida anges alltid om montering eller installation ingår i priset. Om inget är angivet kan det givetvis beställas mot kostnad, det gäller även uppställning eller ihoppackning av möbler. 

Vi välkomnar feedback om informationen på vår hemsida uppfattas bristfällig!
 
Hur beställer jag? KLICKA HÄR och följ instruktionerna.
 


   
Ranhammarsvägen 16-18, 168 67 Bromma
 
08-50 000 450  |  info@table.se
 
Om du inte önskar få nyhetsbrev i framtiden och vill avregistrera dig, klicka här.