Utveckla & Behålla – sista ansökningsdatum den 15 september

Vi vill påminna er om vår satsning Utveckla & Behålla, genom vilket vi stöder er i att behålla, locka tillbaka gamla eller attrahera nya gymnaster till er verksamhet. Det kan t.ex. handla om att hitta en nyskapande verksamhet, ta fram en verksamhetsplan, hitta lokaler, marknadsföra verksamhet eller stöd i att utbilda och tillsätta ledare. Gymnastikförbundet Öst erbjuder arbetskraft och resurser för att förverkliga er verksamhetsidé, och vi står för kostnaderna!


Härhittar ni ansökan och ytterligare information.

Obs! Sista ansökningsdatum är den 15 september 2017!


Har du frågor eller funderingar? Kontakta vår idrottskonsulent Jonatan Petersson på 08-627 40 48 eller jonatan.petersson@gymnastik.se
 
 
Hemsidan

Hemsidan har fått nytt utseende och ny form. Allting fungerar ännu inte felfritt och vi ber om ursäkt för eventuella buggar eller om någon information har fallit bort. Vi tar gärna emot feedback på ost@gymnastik.se
Tack för er förståelse!

 
 
 
Nytt datum för mötesplatsen "Ny som förening i GF Öst"

Träffen för nya föreningar som skulle genomföras den 31 maj genomförs istället den 11 september.
Till träffen bjuder vi in er föreningar som trätt in i Gymnastikförbundet under 2016 och 2017 för att välkomna er samt delge er intressant och användbar information för att ni ska få bra hjälp redan från början och för att ni ska få en så bra start som möjligt.

Boka in datumet den 11 september, klockan 18:00-21:00.
Vi kommer att kontakta berörda föreningar inom kort med mer information.

 
 
 
Gymnastikforum 7–8 oktober

Helgen den 7–8 oktober är det äntligen dags för Gymnastikforum som är Gymnastikförbundets stora mötesplats där många representanter finns på plats, så som föreningar, kommittéer för olika tränings- och tävlingsformer, styrelser, sponsorer samt anställda vid Gymnastikförbundet. Än finns det lite tid att anmäla sig! Till och med söndagen den 3 september går det bra att anmäla sig. Du anmäler dig genom att gå in på denna länk.
 
 
Gymnastikförbundet Östs utbildningar 2017
 
Nedan ser ni vårt planerade grundutbud, varpå kompletterande utbildningar kommer att tillkomma under året. Observera att det är högt tryck på vissa utbildningar, så planera ert utbildningsbehov i god tid för att garanteras en plats. Säkerställ även att ni går utbildningarna i rätt ordning för att ha giltiga licenser.

Till anmälan och Gymnastikförbundets Östs kurser
 
 
 
Nästa nyhetsbrev från Gymnastikförbundet Öst skickas ut den 1 oktober 2017.