Att arbeta med BaTMan

Trafikverket har tagit fram ett utbildningsmaterial som är lämplig för dig som äger eller förvaltar konstruktioner som finns registrerade eller som ska registreras i BaTMan. Utbildningsmaterialet, som är datorbaserat, består av 13 moduler. Den lärarledda kursen "Att arbeta med BaTMan" är ett komplement till dessa datorbaserade kurser. Du lär dig att använda systemet genom teori och praktik. En förutsättning för att kunna gå kursen är dock att du gjort de grundläggande modulerna. De är gratis och du når dem genom att klicka här!

För att kunna delta i övningarna under kursen behöver du ta med dig en dator som har möjlighet att trådlöst koppla upp till Internet.

Den 28 november genomförs ett tillfälle i Göteborg.
Kursen kostar
5 900:- per deltagare. I kurskostnaden ingår kursdokumentation, för- och eftermiddagskaffe samt lunch. Eventuell t behov av logi bokas separat och är inte medräknat i angivet pris.

Kurstiderna är 10-17, med möjlighet att börja dagen med kaffe och fralla från 9:30.

Klicka här för att läsa om kursen eller för anmälan.
Kurskod: BVBATMANBroinspektion - metodik

"Broinspektion - metodik"
är kursen för dig som självständigt ska genomföra huvudinspektioner enligt Trafikverkets broförvaltningssystem BaTMan. Under kursen lär du dig att beskriva konstruktionens fysiska tillstånd, utvärdera dess tillstånd, beskriva åtgärdsbehovet samt planera, utföra och dokumentera inspektionerna. Kursen är på tre dagar. Hela dag två ägnas åt teoretiska övningsuppgifter och under dag tre skriver du två prov.

Passa på att boka in dig på höstens tillfälle den 14-16 novmeber i Uppsala. Kursen kostar 14 900:- per deltagare. I kurskostnaden ingår kursdokumentation, för- och eftermiddagskaffe samt lunch. Logi bokas separat och är inte medräknat i angivet pris.


Kurstiderna:
Dag 1: 09:30-17:45
Dag 2: 08:00-17:45
Dag 3: 08:00-15:30

Klicka här för att läsa om kursen eller för anmälan.
Kurskod: BVBROINSP