Paj är pålitligt populärt. Vi har en lösning oavsett vilken typ av paj du serverar.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Paj är pålitligt populärt. Enkelt att variera och servera. Med färdig pajdeg i frysen är du snabbt igång och gör matiga, bäriga, klimatsmarta, ja helt enkelt fantastiskt goda pajer. Enkla och smidiga att förvara i frysen och ta fram vid behov.
HELA VISA MIG HELA SORTIMENTET AV PAJ- OCH PIZZADEG!
Glutenfritt på menyn
 
Idag är 1-3% av befolkningen glutenintoleranta (celiaki) och för dem är det livsnödvändigt att helt utesluta vete, korn och råg ur sin kost. Men många fler väljer aktivt bort gluten ur sin kost av andra anledningar. För att möta den ökade efterfrågan har vi tagit fram en flexibel gluten- och laktosfri pajdeg som underlättar för dig när du vill erbjuda glutenfritt på menyn.

Nyhet!
Gluten- och laktosfri pajdeg 
 

Fyrkantig deg individuellt förpackad i bitar om 450 g. Passar till mer än paj som till exempel piroger eller pizza
VISA MIG MER

Nyhet!
Stort sött pajskal
 
I samma storlek som vårt populära skal för matpajer kan vi nu erbjuda ett sött pajskal. Pajskalen bakas i vårt bageri i Loftahammar.

VISA MIG MER
Recept & inspiration
 
Recepten nedan är ett urval av all inspiration som vi samlat på inspirationssidan Älskade Pajer. Vår kock Jeppe bjuder på fler pajrecept och korta inspirationsfilmer där han visar hur du på olika sätt kan använda den nya glutenfria degen.
Nämnde vi att samtliga recept är klimatberäknade? På vår inspirationssida kan du klicka på recepten så ser du snabbt och enkelt klimatvärdet - så du kan göra en hållbar meny.
Variera med glutenfri pajdeg - se filmerna på vår inspirationssajt
Vår kreativa kock Jeppe
Du vet väl att du kan beställa material och få det hemskickat? Kokböcker och foldrar - allt detta och lite mer. Har du en fråga eller fundering? Vi finns till hands när du behöver hjälp.