Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
eGain är den ledande partnern för fastighetsägare som söker produkter och tjänster för kostnadseffektiv och miljövänlig drift av fastigheter.
Välkommen Sven-Olof Husmark!
 
Hej! Jag vill börja med att presentera mig själv och säga att jag hoppas att du haft en skön sommar. Jag heter Sven-Olof Husmark och är sedan en månad tillbaka ny VD för eGain och jag är oerhört ärad över att fått förtroendet att leda eGains talangfulla team framåt.

Det är en spännande tid vi som bolag har framför oss och vi står starka och framåtlutade medan vi är mitt uppe i bolagets största tillväxtsatning någonsin med en kraftig ökning av personalstyrkan från 42 till 59 st både i Sverige och utomlands. Dessutom gör vi viktiga satsningar på utveckling av nya och befintliga tjänster och produkter med syfte att förbättra vår redan marknadsledande cloud tjänst för fastighetsägare. Det är ett resultat av vad marknaden och våra kunder efterfrågar idag och något jag är glad över att meddela att ni kommer höra mer om under den kommande hösten.

Läs mer >>
Vår vision paketerat i 2 minuter
 
I maj var vi inbjudna som talare under Business for Peace i Oslo, en konferens som samlar ett par hundra affärsledare, nobelpristagare och regeringschefer från hela världen under temat hur företag och organisationer på ett konkret sätt kan bidra för att göra världen till en bättre plats.

Vi beslutade oss för att göra en kort film som beskriver vad vi kan göra för att göra världen till en bättre plats att vara på. Kort sagt vår vision på cirka två minuter. Se den gärna genom att klicka på bilden nedan eller genom att klistra in följande länk i din webbläsare: https://youtu.be/hzjL0cjTEa0

Efteråt när du har delat den i dina sociala medier eller på din arbetsplats bland dina kollegor så får du gärna återkomma till oss med vad du tyckte om filmen. Vi är aktiva på Twitter, Instagram, LinkedIn, Mail och telefon på nr 0300-745 40.
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick