Kurser i Pyramid, Nya medarbetare, Kick-off, Uppdatera er Pyramid, frukostmöte, Tips och Trix
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Höstens kurser i Pyramid
 
Vill du lära dig mer om Pyramid och dess möjligheter? Boka en kurs hos oss här på KR System, eller varför inte på distans?

Läs mer om våra kurser och anmäl dig här >>
 
Självklart ska alla nya medarbetare gå en grundkurs i Pyramid. För er som varit med lite längre behöver det fyllas på med kunskap för att kunna nyttja systemet maximalt. Vi har bland annat kurser för dig som arbetar med ekonomi, lager, försäljning eller som systemansvarig.

Samtliga kurser (ej webbkurser) hålls i kurslokal där varje deltagare arbetar aktivt "hands on".

 
Nya medarbetare till vårt Malmökontor!
 
Caroline Topolovec - Marknadsassistent
Caroline är 25 år gammal, blivande Malmö-bo som nyligen tagit examen från Kristianstad Högskola där hon studerat ekonomi med inriktning marknadsföring. Hon har arbetat ett halvår som ekonomiassistent och är glad och spänd på att nu börja arbetet som marknadsassistent på KR System.

Caroline har sysslat med de flesta sporter men just nu är det golf, löpning och tennis på agendan. Hon älskar att vara ute i naturen, laga god och spännande mat, umgås med vänner och resa.
Mikael Pålsson - Verksamhetskonsult
Mikael har arbetat som IT-konsult tidigare och de senaste 7 åren som IT-ansvarig hos ett tillverkande företag i en stor engelsk koncern där han fick ansvar för Pyramid.

Versionslyft, implementation av nya moduler, servicepack, internutbildning är exempel på vad Mikael sysslat med för att driva företaget framåt med affärssystemet som utgångspunkt.
Mikael berättar att han verkligen ser fram mot sin nya framtid hos KR System som verksamhetskonsult med Pyramidteknik och tillverkning som huvudområde.
 
Mikael är 40 år någon månad till och har familj bestående av sambo, en pojke på 9 samt en flicka på 6 år. Fritiden ägnar han åt golf, tränar sonens fotbollslag eller petar lite i trädgården. En helig sak för Mikael är Landskrona BoIS matcher, ränderna går aldrig ur.

KR System hälsar Caroline och Mikael varmt välkomna!

 
Med Etna i bakgrunden blev vi otroligt snygga!
 
KR System har kickstartat hösten i Sicilien, laddat batterierna och bättrat på Pyramidkunskaperna.

Vi är nu 47 medarbetare som tillsammans har en oslagbar kunskap kring Pyramid. Genom att regelbundet träffas, utbyta erfarenheter och internutbilda ser vi till att den samlade kunskapen kan hitta hela vägen ner till våra kunder. Samtidigt blir vi starkare som team, säger Max Langer, VD.

 
Glöm inte bort att uppdatera Er Pyramid
 
Pyramid utvecklas hela tiden och nya funktioner tillkommer som efterfrågas av våra kunder.

Klickar ni på frågetecknet längst upp i till vänster på Ert pyramidskrivbord och klickar på "om Pyramid" får ni reda på vilken version och servicepack ni har. I Pyramid version 4 finns informationen längst upp till höger.

Kontakta gärna KR System för en uppdatering av ert system för att få tillgång till de senaste funktionerna.
Hur förbereder man sig inför uppgradering till Pyramid 4?
 
Varmt välkommen till KR System på ett kostnadsfritt frukostmöte!

För er som vill vara tidigt ute med en uppgradering till Pyramid 4 bjuder vi nu in till ett frukostmöte. Vi kommer att presentera produkten och berätta om hur ni på bästa sätt kan förbereda er inför en uppgradering.

Intresset för den nya versionen av Pyramid är stort och detta är ett bra tillfälle för er att få tips av våra erfarna konsulter och tekniker på hur övergången till den nya versionen av Pyramid kan gå till.
 
PlatsDatumTid 
Göteborg1/908.30 - 10.30Anmälan
Stockholm8/908.30 - 10.30Anmälan
Malmö4/1008.30 - 10.30Anmälan

 
Månadens Pyramidtips
 
Play movie
Automatisk sökning i infostudios