Designad ventilation med ACP textildon
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Designad ventilation med textildon
 
Ljusgrå dysdon smälter in i de flesta lokaler, även i stora dimensioner
Genom att ventilera lokalerna genom textildon kombinerar man snyggare inomhusmiljöer med de bästa tekniska lösningarna.

ACP textildon och dysdon har alla certifieringar i form av Sunda Hus, Byggvarubedömningen, Green Building, Cradle to Cradle, Oekotex, EN13501 brandgodkännande mm.

Donen kan tillverkas i runt, halvrunt och kvartsrunt utförande för att passa in i alla miljöer och lokaler. Färg kan väljas fritt från vårt sortiment eller specialfärgas på beställning.

Eftersom luften fördelas jämnt utmed hela donens längd, genom textilmaterial, laserskurna hål eller dysor, garanterar vi alltid bästa funktion och minimalt drag.
Stora vita halvrunda don i taket smälter in i simhallen och håller fönstren kondensfria
Svarta don försvinner nästan helt mot svarta innertak
Du kan se gott om exempel i vårt galleri med referenser. Dessutom finns våra broschyrer och kataloger i onlineformatDu hittar även våra tidigare nyhetsbrev med cases som kan hjälpa dig med idéer till de projekt du jobbar med just nu.
 
I vårt referensgalleri med exempel på färger hittar du både färgkoder och en illustration av färgen på din skärm. Du kan se installationer i de vanligaste färgerna för att få en bättre uppfattning om vad som kommer att passa i just din miljö.

Våra lösningar har mindre än 8% av vikten och volymen av motsvarande lösningar i plåt. Detta underlättar både vid transport och montage samt ger en avsevärt mindre påfrestning på byggnadens konstruktion. På så sätt kan vi leverera en konkurrenskraftig och pålitlig lösning.
Halvrunt don i konferensrum
Genom att välja färg kan man matcha donen mot övrig interiör
Vi på ACP önskar dig en trevlig sommar!