Grundläggande vinterväghållning 2017
 
Visst är det härligt att sommaren är här och vi kan njuta av sol och varma vindar. Men förr eller senare kommer det en vinter igen och då ska vi vara redo att möta vinterväglaget. Tänk på att anmäla er till kursen redan nu så att ni är redo när säsongen börjar.

Grundläggande vinterväghållning - styra och leda inklusive VViS är k
ursen som vänder sig till dig som ska styra och leda vinterväghållning både som beställare och entreprenör inom statlig eller kommunal väghållning. Kursen vänder sig även till dig som jobbar med planering, information, trafiksäkerhet eller kontroll av vinterväghållning.

Kurstillfällen erbjuds på olika orter vid följande datum:
  • 21-23 augusti, Stockholm (sista anmälningsdag 12 juli)
  • 13-15 september -  Malmö (sista anmälningsdag 16 augusti)
  • 19-21 september - Luleå
  • 3-5 oktober - Stockholm
  • 24-26 oktober - Göteborg
  • 31 oktober - 2 november, Stockholm
Kurskostnaden för dessa tre dagar är 16 500:- per deltagare. I det priset ingår kursdokumentation, för- och eftermiddagskaffe samt lunch samtliga dagar. Logi bokas separat och kostnaden för den är inte medräknat i angivet pris.

För att uppfylla kravet på kompetens för styra och leda enligt de kontrakt som tillträds efter 2014-09-01, krävs ett separat test som genomförs på Trafikverket Förarprov. Anmälan och eventuella kostnader i samband med det provet är inte kopplade till detta kurstillfälle. Däremot är denna kurs en bra grund för att klara testet.

Klicka här för att läsa mer om kursen och anmäla.
Kurskod: BVVVH-SL