Få reda på nästa års värdstad!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Tack för i år! 
 
Från SKL, Bron Innovation och Sundsvalls kommun vill vi rikta ett stort och varmt tack till alla er som deltog i Offentliga Rummet 2017! Ni har faktiskt aldrig varit så många – närmare 800 blev vi totalt, jättekul!
 
Efter dessa fullspäckade och stimulerande dagar återvänder vi alla till vardagen. Förhoppningsvis ytterligare inspirerade och med matnyttiga exempel och verktyg i bagaget, så att vi tillsammans tar nya kliv på vägen till en vassare och smartare välfärd! Ni är ju alla – för att citera Åsa Zetterberg – superhjältar i Team Sverige!
 
Väl mött i Göteborg 23-25 maj 2018!
 
Per-Erik Nyström, projektledare, SKL
Linda Bergström, projektledare Bron Innovation
 
Nästa år ses vi i Göteborg!
 
Nästa Offentliga Rummet äger rum i Göteborg. Det avslöjades när konferensen i Sundsvall avslutades. Värdskapet för konferensen delas av Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad och de övriga kommunerna i Västra Götaland genom den gemensamma organisationen VästKom. Boka datumen 23-25 maj 2018 redan nu!
Läs mer
Guldlänken 2017 till Trelleborgs kommun
 
Trelleborgs kommun vinner priset för att radikalt ha förändrat sitt arbete med försörjningsstöd. Priset delades ut av statssekreteraren Alf Karlsson biträdd av Martin Andreasson från SKL på konferensen Offentliga Rummet i Sundsvall 31 maj 2017.

Läs motiveringen här
Vad tyckte du om årets konferens?
 
Du som deltog under årets konferens kommer att få en enkät skickad till dig. Dina svar är viktiga då vi använder dem för att kunna förbättra nästa års konferens. Ta gärna en minut att svara på frågorna och ge oss feedback på vad vi kan göra bättre.