Välkommen till Sundsvall och Offentliga Rummet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Varmt välkommen till Sundsvall och Offentliga Rummet!
 
Tidigare har du fått ett brev med all den praktiska information som du kan tänkas behöva inför konferensdagarna. Vi vill med detta utskick komplettera texten gällande bokningsbekräftelse. Du behöver inte förhandsboka seminarier, utan du väljer fritt på plats vad du vill gå på. Det krävs alltså ingen förhandsbokning!

Du får gärna se över din bokningsbekräftelse så att den stämmer överens med de val som du har gjort gällande hotellrum, bankettmiddag, mingelkväll och transferbuss (om du är utställare kan du lägga till transferbuss genom att mejla adressen nedan). Men du behöver alltså inte boka seminarier. Om du inte hittar din bokningsbekräftelse kan du höra av dig till info@broninnovation.se, så hjälper vi till att hitta din bokning eller komplettera din bokning i den mån som det är möjligt. Observera att bankettmiddagen är fullbokad. 

Vi ber om ursäkt ifall det uppstod något missförstånd i samband med föregående utskick.

Vänliga hälsningar, 
Organisationskommittén 
 
Transferbussar/tåganslutningar
 
För dig som tar flyget till Sundsvall finns möjlighet att åka transferbuss. Du som kommer den 30 eller 31 maj med morgonflyget som landar kl. 09:15, hittar transferbuss till Quality Hotel utanför flygplatsentrén. Du som åker flyg hem efter konferensen kan åka transferbuss till flygplatsen den 1 juni, bussen avgår kl. 15:00 utanför Quality Hotels huvudentré. Transferbussen är gratis. Boka transferbuss via info@broninnovation.se.

För dig som åker tåg går det utmärkt att promenera till konferenscentrum, det tar ca 10 minuter. Annars går det bra att boka taxi. Taxi Sundsvall: 060-19 90 00 Taxi Kurir: 060-15 00 00