Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
eGain är den ledande partnern för fastighetsägare som söker produkter och tjänster för kostnadseffektiv och miljövänlig drift av fastigheter.
Hur gör andra fastighetsägare när de mäter, analyserar, effektiviserar och följer upp?
 
Vi går mot semestertider, men vi vill innan sommaren passa på att tipsa om att besöka Energiforum den 30 augusti i Stockholm. Dit är eGain är inbjudna för att föreläsa för fastighetsbranschen under temat "Så optimerar och analyserar man byggnader".

In och anmäl dig till eventet nu, så ses vi där!

Klicka här för mer information om eventet >>
Fler energiexperter på plats!
 
Den senaste tiden har vi anställt två nya energiexperter och utökat antalet energiexperter från 5 till 6 stycken. Både Patrik och Viktor kommer in med goda erfarenheter från branschen och kommer precis som våra andra energiexperter att arbeta tätt intill våra kunder för att löpande säkerställa optimalt resultat gällande energibesparing och inomhuskomfort och samtidigt bistå med analyser och goda råd för våra kunder.

Flera av er har säkert redan träffat dem, då de redan är ute och introducerar sig för dig som är kund till eGain, men vi vill hälsa Viktor Wernersson och Patrik Ekdahl välkomna till oss!

Du når Viktor och Patrik via nedan kontaktvägar.

Patrik Ekdahl
Energiexpert Södra Sverige
+46 709 907 070
pe@egain.se

Viktor Wernersson
Energiexpert Mellersta och Norra Sverige
+46 708 931 334
vw@egain.se
eGain nya medlemmar i Stockholms Stads Klimatpakt!
 
eGain är nya medlemmar i Stockholms Stads Klimatpakt efter att Kundansvariga Viktor Strååt och Sebastian Fredriksson skrivit under en avsiktsförklaring tillsammans med Stockholms miljöborgarråd Katarina Luhr. 

Klimatpakten är ett samarbete mellan Stockholms stad och företag som är verksamma i Stockholmsregionen där det gemensamma målet är att alla medlemmar ska minska sin energianvändning och sina växthusgasutsläpp.

Klimatpakten erbjuder en värdefull arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte där staden, politiken och näringslivet kan mötas. Vi ser fram emot att tillsammans med klimatpakten utveckla arbetet med att minska klimatpåverkan. 

Läs mer om Stockholm Stads Klimatpakt här >>
Häng på i Sociala medier!
 
Du har väl inte missat att eGain finns på så väl Instagram som Twitter och LinkedIn?

Följ oss gärna i vår vardag och häng med bakom kulisserna på våra kontor och i vårt spännande arbete med fastigheter runt om i Sverige och Europa!

Instagram - egainswedenab >>

LinkedIn - eGain Group >>

Twitter - @eGainGroup >>
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick