Nokalux levererar belysning till Jysk - Nyhetsfoldern - Tack för besöket i vår monter elfack 2017 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 Nokalux levererar belysning till Jysk - Nyhetsfoldern - Tack för besöket i vår monter elfack 2017
JYSK i Gislaved bygger ny butik och satsar på LED
 

Jysk är en internationell detaljhandelskedja som bland annat säljer madrasser, täcken, kuddar, möbler och inredning. Företaget som startade sin verksamhet i Danmark finns nu etablerat i 48 länder världen över, med ca 2400 butiker.

Jysk fanns sedan tidigare representerade i Gislaved, men man valde 2017 att bygga helt nya mer ändamålsenliga lokaler. Tage o Söner AB är byggherre och Itsel AB utför elentreprenaden.

Jonas Bergström, platsansvarig på Itsel i Smålandsstenar fick i uppdrag att ta fram en totallösning för elinstallationerna som uppfyllde kundens krav.
Jysk ville ha energieffektiv LED-belysning och en belysningsstyrka på minst 1000Lux i butiksytan. Adam Hagström på Nokalux blev kontaktad i ett tidigt skede och tog fram ett belysningsförslag för hela anläggningen inkl. lager, butik, personalutrymmen och ytterbelysning.

Valet i butiken föll på Nokalux helt nya LED armatur BASIC 23. Armaturen har hög verkningsgrad och ger en god totalekonomi trots de höga kravet på 1000Lux. Armaturen har dessutom en bra avbländning då lysdioderna sitter bakom ett diffuserande bländskydd. Valet föll på den lite kallare ljusfärgen 840 som ger en frisk o modern känsla. Trenden går mot det kallare ljuset och i en butik som denna fungerar det mycket bra konstaterar Adam.

Armaturerna sitter monterade på armaturskenor i butikens längdriktning, men det monterades även stråk med armaturer utmed kortsidorna. Detta för att samtliga produkter utmed alla väggar ska belysas på ett bra sätt

Rowida i Malmö har gjort elprojekteringen och hade ett nära samarbete med Jonas på Itsel och Adam på Nokalux för att få till just den lösning som Jysk ville ha. Projektet har genomförts inom en mycket kort tidsram, vilket ställt stora krav på god planering och snabba leveranser. Nokalux koncept med bra teknisk support, snabba leveranser och egen tillverkning av produkterna har varit en väldigt stor fördel för oss i detta projekt avslutar Jonas på Itsel,
Butiken invigs V21 2017.

Itsel erbjuder helhetslösningar inom el och teleteknik,  planering och projektering till kompletta installationer . Företaget startade 2012 och finns idag på 4 orter, Varberg, Halmstad, Smålandsstenar och Jönköping.

Använda Produkter
BASIC 23 9000lm
Centiled
Humid LED
Nemo 7 5000lm
Pixel LED
Arte LED
Produktnyheter
 
Här kan du läsa våra produktnyheter i vår nya folder i PDF format.

Bland annat om industriarmaturen Basic 23, Inox LED och interiörarmaturer som Espresso och Theta med mera.

Se produktnyheter
Kundtidning 2017
 
Ljuset kommer från Värmland

Välkommen att titta i Nokalux kundtidning! Här vill vi berätta lite om oss själva och om några av de projekt vi genomfört på senare tid.

Du kan ladda ner och läsa tidningen via knappen nedan.
Se kundtidningen 2017
Tack för ditt besök i vår monter - elfack 2017 !
 
Tusen tack till alla er som besökte oss på Elfack.Vi hade en fantastisk vecka med och en minst sagt välbesökt monter. Många fina möten både med nya och befintliga kunder. Foton från dessa dagar kan ni se här:

Se foton