Eventmarket presenterar Kotte Management. Ett artistföretag som bokar Tommy Nilsson & andra Svenska artister med stora låtskatter...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
11 maj 2017
Eventmarket presenterar:
Kotte Management. Ett artistföretag som bokar Tommy Nilsson & andra Svenska artister med stora låtskatter...

Kotte Management   
Kotte Management är ett etablerat artistföretag med över 30-års erfarenhet. Låt oss boka din nästa artist. Vår specialitet är svenska artister med en stor låtskatt. Vi hjälper dig att finna rätt artist för rätt tillfälle. Den artist vi arbetat med längst är Tommy Nilsson. Nu aktuell igen mer än någonsin efter sin medverkan i TV4s Så Mycket Bättre. Om inte någon av våra egna artister passar i ditt sammanhang, fråga oss. Vi kan finna rätt artister till de flesta event och festivaler. Med så många år i branschen har vi ett stort kontaktnät över hela norden och Sverige. Artister är vår specialitet och bokningen ska vara okomplicerad och trygg.
Foto: Per Jahnke
Boka Tommy Nilsson
Tommy Nilsson är aktuellare än någonsin. Medverkan i TV4s Så Mycket Bättre, nytt  album med titeln ”Samma Människa”, nya singeln spelas flitigt i radio, livespelningar och mycket mer. Tommy Nilsson har haft en lång karriär. Med sin känsliga röst och omisskännliga klang har han blivit en älskad artist över generationer. Tommy Nilsson visar med stil och tydlighet vad som är hans signum. Starka texter, varma och gärna lite melankoliska melodier tillsammans med luftiga produktioner. De tolkningar som Tommy gör i Så Mycket Bättre kommer att ytterligare bredda repertoaren på ett spännande sätt.

Tommy Nilsson är den perfekta bokningen för företag, klubb, festival
 
KONTAKTA KOTTE MANAGEMENT

Tel. 031-13 38 00, 0708-21 54 27»Följ oss på Facebook
Med vänlig hälsning,
/Kotte Management
 

I dagens mail från Eventmarket fick du bekanta dig närmare med Kotte Management och Tommy Nilsson. Nästa gång kanske det handlar om underhållning, fest- & möteslokaler, partytält eller kanske spännande aktivitetsföretag...

Inne i sökportalen Eventmarket får du direktkontakter till över 1000 leverantörer inom fest, möte, aktiviteter & exponering!

Väl mött hälsar vi på Eventmarket.se