Nyheter från Kalix Tele24
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Nu breddar vi vårt erbjudande!
 
Våren är förändringens tid och det samma gäller även Kalix Tele24. Nu kan vi presentera tre nyheter som på olika sätt tillfredsställer nya kundbehov på marknaden.
 
Som vi nämnt i tidigare nyhetsbrev ser vi en ökad efterfrågan på annat än de traditionella svarstjänsterna. Förfrågningarna spänner från att sköta enklare frågeformulär, som komplement till en svarstjänst, till att som back-up eller fullt ut arbeta som kundtjänstagent i kundens egen system-miljö.För att möta dessa behov har vi under året sett över vår organisation och kompetens samt paketerat om vårt kundtjänsterbjudande. Läs mer och se filmen om vårt kundtjänsterbjudande nedan.
 
Den offentliga marknaden (främst kommuner), har sina speciella behov av systemstöd. För att möta dessa har vi byggt ihop vårt eget produktionssystem med Artvise – marknadens kanske just nu mest framgångsrika plattform för ärendehantering. Det här innebär att vi nu kan vara back-up med full funktionalitet för alla kommuner som har eller har för avsikt att upphandla Artvise.
 
Alltfler av våra kunder ser över sin växelfunktion och här kan vi erbjuda en rad olika möjligheter. Från Svarstjänst utan växel, för kunder med abonnemang utan växelfunktion till Svarstjänst i molnväxeln där vi kan erbjuda integration mot en rad av marknadens ledande molnväxlar som Telia Touchpoint Plus, DGC, Soluno BC, Candidator, Easy Telefoni och Efftel. Läs mer om tjänsterna på http://www.kalixtele24.se/ eller av hör dig till din säljare.
 
Efter 25 framgångsrika år tar vi nu ut en delvis ny kurs och hoppas att du är med oss på resan.
 
Bästa vårhälsningar,

Roland Pihlström
 

 
 
Nyheter
 
 
Låt oss vara din Kundjänst

Du kanske redan vet att våra svarstjänster hjälper dig att frigöra tid och förbättra er service? Men, vi kan göra så mycket mer än bara svara, koppla och ta meddelanden. 
Låt oss vara din Kundtjänst fullt ut, dygnet runt, året om eller när du som mest behöver det. Se filmen om vårt kundtjänsterbjudande här.
 
 
Artvise och Kalix Tele24 i samarbete
 
 
Telefonistföretaget Kalix Tele24 och programvarubolaget Artvise har startat ett samarbete där Artvise har skapat ett integrationsgränssnitt i sitt ärendehanteringssystem till Kalix Tele24:s plattform. Funktionen finns med i den nya releasen 3.0. Integrationen gör att Kalix Tele24 kan erbjuda sina kunder utökat tjänsteutbud och funktionalitet. Läs hela artikeln på idg.se
 
 
Vi välkomnar nya kollegor
 

Ny försäljningschef

Som ett led i vår nya strategi med satsning inom bl. a kundtjänstuppdrag, har vi nu anställt Mats Winge som ny försäljningschef.
Mats har en gedigen erfarenhet av försäljning och ledarskap. Han har bl.a. arbetat som försäljningschef och vd för MM partner, nordisk försäljningsdirektör för det amerikanska företaget PGI samt försäljningschef för Teleopti TEM AB.
Mats kommer att vara placerad på vårt säljkontor i Kista och tillträdde sin anställning måndagen den 8 maj.

Kommentar från Mats:
"Jag är otroligt tacksam och glad över möjligheten att vara med på den spännande resa som Kalix Tele24 har framför sig. Jag har följt företaget genom åren och ser fram emot att förädla det fina varumärke och rykte Kalix Tele24 har samt bidra till nya framgångar i bolagets spännande utveckling tillsammans med våra kunder."
 
 
Vikarierande Kundservicechef
 
 
Vår kundservicechef, Emma Kandelin går snart på föräldraledighet så redan nu finns Henna Vaalto på plats som hennes vikarie.
Henna har sina rötter i Luleå och har arbetat inom kundtjänstbranschen sedan 2007 och i olika ledarroller sedan 2010. Mellan åren 2010–2014 arbetade Henna på CSC i Linköping som ”Service operation Manager” i en supportfunktion på som mest ca 60 personer.
Efter flytt hem till Luleå har Henna arbetat som Supportchef vid FDT i Luleå där hon även ingick i företagets ledningsgrupp.

Kommentar från Henna:
"Jag har hört mycket gott om Kalix Tele24 och ser fram emot att få en möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget det kommande året".
 
Nå oss lättare, enklare, snabbare!

Nytt direktnr till Kundservice:
020 - 69 00 04 (vardagar 8-17)
 
 
Kom ihåg att hänvisa dig!
 

Du kommer väl ihåg att meddela oss era semestrar och hänvisningar så att vi kan ge era kunder bästa möjliga service.

- Använd vår app eller kundwebb
- Ring oss på 020-69 00 00
- Maila oss på kundtjänst@kalixtele24.se
 
Besök oss på LinkedIn
Besök oss på facebook