Välkommen till Sundsvall!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Det kommunikativa ledarskapet
 
Digitalisering handlar mycket om förändring, t.ex. att förändra arbetssätten. Som alltid vid förändringar betonas kommunikationens och ledarskapets betydelse för att lyckas. Pär Lager har bred erfarenhet inom ledarskap, innovation, kommunikation och omvärldsbevakning. På Offentliga Rummet möter vi honom under rubriken "Med kommunikation som styrmedel".

Läs mer

 
Paneldiskussion: digital transformation 
 
Det offentliga Sverige står inför en nödvändig digital transformation. Men vad krävs för att genomföra en sådan?
Offentliga Rummet inleds med en diskussion mellan fyra aktörer som var och en har del av ansvaret: Christina Henryson, regeringskansliet, Clas Olsson, Ekonomistyrningsverket, Charlotte Brogren, Vinnova samt Åsa Zetterberg, SKL.

Läs mer
Politikens roll
 
Att digitaliseringen i offentlig sektor är en högt prioriterad fråga för många beslutsfattare råder det ingen tvekan om. Men vad är egentligen politikens roll för att bidra till den digitala transformationen? På Offentliga Rummets första dag beskrivs detta av Alf Karlsson, statssekreterare hos digitaliseringsminister Peter Eriksson, och av Martin Andreasson, regionråd i Västra Götalandsregionen och ordförande i SKL:s beredning för digitalisering. De båda kommer också att dela ut utmärkelsen Guldlänken.

Läs mer
 
Digital delaktighet på Kulturmagasinet
 
Ta chansen under Offentliga Rummet att inspireras av olika exempel på hur man kan arbeta med digital delaktighet för olika målgrupper. Seminariet ”Digital delaktighet för alla” utmärker sig lite extra eftersom det äger rum på Kulturmagasinet i Sundsvall. 

Läs mer
Hitta deltagare i konferensappen
 
Vi har lanserat vår konferensapp och du kan lägga till dig som deltagare redan nu! Under deltagarfliken i appen kan du se vilka fler som kommer att delta på konferensen. Du hittar även senaste nytt och får pushnotiser om allt spännande som händer under dagarna. Appen heter Offentliga Rummet 2017 och finns i Appstore och Google Play.
Konferensen livesänds
 
Nu är det knappt två veckor kvar till konferensdagarna i Sundsvall och det är hög tid att boka biljetter och boende. För dig som inte har möjlighet att närvara under konferensdagarna finns möjlighet att följa konferensen via vår livesändning. Sändningen kommer att finnas tillgänglig på www.offentligarummet.se, och vi sänder live den 31 maj och 1 juni.
Offentliga Rummet i sociala medier
 
Vill du hålla dig uppdaterad vad gäller senaste nytt kan du följa Offentliga Rummet på Facebook och Twitter. Vi uppdaterar våra kanaler löpande, och på vår hemsida www.offentligarummet.se hittar du allt du behöver veta om konferensen. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har någon fråga eller fundering. Vi hjälper gärna till!