Praktisk information inför konferensdagarna!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Varmt välkommen till Sundsvall och Offentliga Rummet!
 
Snart är det äntligen dags för årets upplaga av konferensen Offentliga Rummet. Intresset för konferensen har varit högre än vad vi kunnat föreställa oss, och nu är vi fullbokade. Vi i arrangörsteamet är förväntansfulla inför allt som ska ske. Totalt erbjuds ett 50-tal seminarier, vi tror och hoppas att du ska kunna pricka in en hel del höjdpunkter!

Det här brevet innehåller information kring allt det praktiska som du behöver veta inför konferensen. På en stor konferens sker dock alltid små förändringar, så vill du vara helt uppdaterad ladda ner vår app Offentliga Rummet 2017 eller titta in på hemsidan www.offentligarummet.se för att hålla dig uppdaterad. Vi ser fram emot att ha dig som gäst i Sundsvall - varmt välkommen!
 
Incheckning
 
Du hittar incheckningsdisken till konferensen intill hotellreceptionen på Quality Hotel. Det kan vara klokt att checka in tidigt för att slippa köer.

Incheckningen kommer att delas in i två led. Håll koll på skyltarna vid incheckningsdisken för att se hur leden är uppdelade. I samband med incheckningen får du din namnskylt (som gäller för de konferensdagar du har valt), samt bankettbiljett om du har anmält dig till banketten (observera att banketten nu är fullbokad). 
Adress: Esplanaden 29, 852 36 Sundsvall (karta via länk)
 
Se gärna över din bokningsbekräftelse
 
Kom ihåg att se över din bokningsbekräftelse en extra gång. Stämmer det du har bokat överens med de seminarier du vill gå på? Har du bokat hotellrum? Om du inte hittar din bokningsbekräftelse kan du höra av dig till info@broninnovation.se, så hjälper vi till att hitta din bokning.
Gemensamma sessioner
 
Vi kommer att bli många konferensdeltagare på Offentliga Rummet. Det är såklart jättekul! För att undvika eventuell trängsel och underlätta för er konferensdeltagare, kommer det därför att finnas möjlighet att ta del av de gemensamma sessionerna både i biosalong Folkan (bioplan), konferensrummet Tunnbindaren (sal E, plan 3), samt i Q-bar (restaurangdelen i entréplan). 
Livesändning
 
Vi kommer att sända live från konferensen på www.offentligarummet.se. Missa inte seminarier, intervjuer med talare, arrangörer och annat spännande som sänds live under konferensdagarna den 31 maj och 1 juni.
Kaffeservering
 
Det kommer att finnas fikastationer på de olika planen under konferensdagarna. Dessa är märkta med en kaffesymbol på kartan som du hittar här. Det kan vara klokt att välja den station som finns på det plan du ska till efter pausen. Då har du nära till det seminarium du vill gå på och undivker eventuella köer. 
Transferbussar/tåganslutningar
 
För dig som tar flyget till Sundsvall finns möjlighet att åka transferbuss. Du som kommer den 30 eller 31 maj med morgonflyget som landar kl. 09:15, hittar transferbuss till Quality Hotel utanför flygplatsentrén. Du som åker flyg hem efter konferensen kan åka transferbuss till flygplatsen den 1 juni, bussen avgår kl. 15:00 utanför Quality Hotels huvudentré. Transferbussen är gratis, men kräver förhandsbokning (i anmälningsformuläret - se din bokningsbekräftelse!).

För dig som åker tåg går det utmärkt att promenera till konferenscentrum, det tar cirka tio minuter. Annars går det bra att boka taxi. Taxi Sundsvall: 060-19 90 00 Taxi Kurir: 060-15 00 00
Har du bokat hotellrum?
 
Eftersom hotellrummen är fullbokade kanske du inte kan checka in på ditt hotell direkt på morgonen. Det finns möjlighet att lämna ytterkläder och väskor i garderoben på hotellet. Det är gratis att använda garderoben och den är bemannad hela tiden under konferensen. 
Kom ihåg att ladda ner konferensappen!
 
I år använder vi oss av en konferensapp som heter Offentliga Rummet 2017. Appen kommer att spela en viktig roll under konferensen eftersom det är där du får reda på senaste nytt, hittar andra konferensdeltagare samt att du kan ta fram ditt eget personliga program. Du hittar appen i här i Appstore och på Google play.
Nätverksdag på Hotell Knaust
 
Ska du delta på nätverksdagen "Internet of Things som motor för hållbar offentlig verksamhetsutveckling"?. Notera att just den nätverksdagen hålls på Hotell Knaust, Storgatan 13, Sundsvall. Du som deltar i den nätverksdagen checkar in till konferensen på Hotell Knaust i samband med nätverksdagen. 

Övriga seminarier under nätverksdagen äger rum på Quality Hotel.