Du ska inte tro det bli sommar i fall inte nån sätter fart!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Vi älskar svensk sommar!
 
Just på grund av våra få sommarmånader vill vi svenskar hinna med så mycket tid ute i det gröna som möjligt. Alla högtider, fester och kalas ska till varje pris från maj till augusti arrangeras utomhus. Uteserveringarna hålls öppna oavsett temperatur och där sitter vi under gasolvärmare med filtar och hackar tänder med rosévinet i handen.

Genom åren har vi hjälpt olika aktörer inom bl.a krogbranschen att sommartid flytta ut sin verksamhet samt skapat tillfälliga försäljningsytor med allt vad det innebär i form av köksutrustnig, kyla och förråd samt diverse byggnationer för att optimera intäkterna inder den korta men ack så viktiga perioden. 

Du ska inte tro det bli sommar ifall inte nån sätter fart! 
 
Aktuella projekt och evenemang
 
HALLWYLSKA MUSÉETS INNERGÅRD
 
För andra året i rad etablerar vi just nu en glaspaviljong med ett komplett restaurangkök på Hallwylska muséets innergård som öppnar i början på maj.
 
MOBILA KÖKSLÖSNINGAR 
 
Ett mobilt kök kan levereras i samma enkla utförnade som på bilden, dvs en färdig modul att bara rulla iväg med. Vi bygger även avancerade lösningar i containers helt efter våra kunders önskemål.

Läs mer om våra kökslösningar här.
SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR!
 
Planerar ni studentmottagning? Hemma i lägenheten, på tomten eller i en hyrd lokal. Oavsett är det mycket att tänka på. Plastglas och engångsartiklar är ju praktisk men festen får en helt annan känsla med riktigt porslin, linnedukar och rätt möbler för en mottagning.

Här listas de optimala produkterna.
ALLA DESSA HÖGTIDER UNDER VÅREN...
 
Valborg, Kristi himmelsfärd, Pingst, Nationaldag och Midsommar... Flaggan ska hissas, eldar ska brinna, grillar ska tändas, utemöbler ska ställas ut, vinglas ska putsas och hur ska vädret bli? 

Vi står alltid redo i sista sekund för utkörningar av det som saknas till festen!

Se alla våra utemöbler här.
 
Produktnyheter i vårt sortiment
 
CHAMPAGNEGLAS "IMPULSE"
 
Klassiskt champagneglas med hög och stadig fot i tåligt glas som passar till alla typer av fördrinkar. I samma serie finns även vinglas för både vitt och rött vin.

Läs mer och hyr denna produkt.
STÅBORD MED SPEGELGLAS
 
Ståbord ”exklusivt” med spegelglasskiva man lägger på ordinarie ståbord (art. nr. 1320) för extra festkänsla. 

Läs mer och hyr denna produkt.
BLAST CHILLER FREEZER
 
Electrolux blast chiller freezer 6 GN 1/1 är en produkt för snabb nedfrysning och nedkylning av mat.

Läs mer och hyr denna produkt.
NYA CONTAINERS OCH BODAR
 
Vi investerar ständingt i nya containers och bodar. Vårt utbud inom kyla, sanitet, förråd och kontor växer i takt med att efterfrågan ökar.

Läs mer och hyr containers.
 
VI SÄLJER FÖRRÅDSCONTAINERS!
 
Just nu kan vi erbjuda våra kunder att köpa förrådscontainer till ett pris av endast 15.600 kr (plus moms). Samtliga containrar är vita och har följande mått:

YTTERMÅTT: 
L 2438 mm B 2200 mm H 2260 mm
INNERMÅTT:
L 2275 mm  B 2106 mm H 2050 mm
VIKT: 630 kg
KVM: 9,82 

Kontakta henrik@table.se.
 
Hur beställer jag? KLICKA HÄR och följ instruktionerna.