Senaste nytt och tips och tricks från Golvkedjans avtalsleverantörer.

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Amtico lanserar nu en helt ny golvkollektion – Amtico Carpet!
 
En av höjdpunkterna i slutet på maj är att Amtico lanserar en helt ny kollektion av textilplattor under namnet 'Amtico Carpet', ett länge efterlängtat tillskott i Amticos produktportfölj.

» Läs mer om Amtico Carpet här!
 
 
Aqualine - för dina våtutrymmen
 
Tanken med den nya 'Aqualine'-kollektionen när vi tog fram de 14 moderna dekorerna var att ge en lyxig känsla till ditt bad-rum. Med Aqualine kollektionen får du en oslagbar kvalitet och tillförlitlighet, med ett slitskikt på 0,7mm säkerställer du en lång livslängd även vid ett tufft slitage.

» Läs mer om BerryAllocs Aqualine här!
 
 
 
 
Bolon lanserar en ny golvkollektion designad av arkitekten Jean Nouvel samt ny lekfull tiles-form
 
Det svenska designföretaget Bolons senaste samarbete – ett golvkoncept designat av den Pritzker Prize-belönade franske arkitekten Jean Nouvel – lanserades i samband med hans retrospektiva utställning på Musée des Arts
Décoratifs i Paris.

» Läs mer om Bolons senaste samarbete här!
 
 
Altro Cantata - ett slätt och limfritt golv från Altro
 
Altros nya limfria golv 'Altro Cantata™' är ett slätt golv som kan installeras på bara halva tiden jämfört med ett traditionellt golv, tack vare Altros prisbelönta limfria installationsmetod.

» Läs mer om Altro Canata här!
 
 
 
Välkommen till Nordens bredaste sortiment för byggproffs
 
GELIA kan leverera över 60 000 EL &VVS produkter, allt som behövs för ett lyckat proffsjobb. GELIA – med marknadsledande varumärken och ett eget brett Geliasortiment.

» Klicka här för att se Gelias annons i sin helhet!