Välkommen till Sundsvall!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Tillsammans för en smartare välfärd!
 
Åsa Zetterberg, SKL, inleder årets upplaga av Offentliga Rummet. Hon ger en bakgrund till varför vi i offentlig sektor behöver öka takten i den digitala transformationen och varför det är så viktigt att vi jobbar tillsammans för en smartare välfärd.

Åsa Zetterberg: Välkommen till Offentliga Rummet och Sundsvall!
Är Artificiell Intelligens lösningen på välfärdens utmaningar?
 
Nätverksdagen den 30 maj avslutas med en mingelkväll om Artificiell Intelligens (AI) i offentlig sektor. Roger Molin (SKL) och Anders Ekholm (Institutet för framtidsstudier) diskuterar AI tillsammans med moderatorn Frida Boisen - hur ska vi jobba tillsammans med maskinerna för att göra vårt jobb bättre och fatta rätt beslut? 

Läs mer om mingelkvällen
Missa inte att ladda ner konferensappen!
 
Vi har nu lanserat vår konferensapp. Den heter Offentliga Rummet 2017 och finns i Appstore och Google Play. I appen hittar du program, de senaste uppdateringarna kan ge feedback direkt på konferensinnehållet. Redan nu kan du lägga till dig som deltagare i appen!
Guldlänken 2017 – tre finalister klara
 
Intresset för Guldlänken var stort, och nu har juryn utsett tre finalister. På kvällen den 31 maj vet vi vem som vinner den åtrådvärda utmärkelsen!

Seminarium C2: Modigast i Sverige! Lyssna på guldlänksfinalisterna
Ta del av senaste Leap Motion-tekniken under konferensen
 
Det internationella företaget Osynlig med sin bas i Sundsvall jobbar med digitala lösningar. Under Offentliga Rummet visar de upp den senaste Leap Motion-tekniken. Redan nu kan ni läsa en artikel om tekniken och vad den innebär. 

Läs mer
Du har väl inte glömt att anmäla dig?
 
Konferensdagarna börjar närma sig. Den 30 maj inleds Offentliga Rummet med en nätverksdag, och 31 maj samt 1 juni är fyllda med intressanta seminarier. Här hittar du anmälan.

Vill du hålla dig uppdaterad vad gäller senaste nytt kan du följa Offentliga Rummet på Facebook och Twitter. Vi uppdaterar våra kanaler löpande, och på vår hemsida www.offentligarummet.se hittar du allt du behöver veta om konferensen. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har någon fråga eller fundering. Vi hjälper gärna till!