Gymnastikförbundet Öst söker en vikarierande Idrottskonsulent
 
Gymnastikförbundet Öst söker nu en vikarierande idrottskonsulent som kan förstärka vårt regionala kansli under period (från den 1 maj 2017 tom 1 september 2018). Vi är inne i en mycket spännande utvecklingsperiod och antalet föreningar och medlemmar ökar kraftigt i Gymnastikförbundet Öst (GF Öst). Ansökan senast den 2 april.

Till ansökan och mer information om tjänsten
 
GF Östs 97:e årsmöte genomfört
 
Söndagen den 12 mars genomförde Gymnastikförbundet Öst sitt 97:e årsmöte i ordningen i Folksamhuset på Skanstull i Stockholm. Cirka 50 deltagare närvarade från regionens föreningar, kommittéer, styrelse och kansli. Vi passade även på att dela ut priset till årets förening och årets ledare i regionen.

Mer om årsmötet
 
Ny hemsida för etableringsprojektet We Move
 
GF Östs etableringsprojekt 'We Move' lanserar en ny hemsida - WeMoveParkour.com. I syfte att synliggöra vårt etableringsprojekt We Move och skapa en förenklad plattform för kontakt med ungdomar, organisationer och föreningar har GF Öst lanserat en ny hemsida specifikt för detta.

Hemsidan är fortfarande under utveckling, men redan nu kan ni spana in den på följande adress:

➜  WeMoveParkour.com
 
Sök Olle Schagers fond senast den 1 maj
 
Berättigad att söka stipendium är förening inom regionen samt ledare och instruktörer, som aktivt arbetat inom förbundet eller i någon av dess föreningar. Stipendium kan tilldelas en person eller en förening, dels för betydelsefulla insatser inom gymnastiken, dels för vidareutbildning och dels för speciella ändamål, som regionstyrelsen bedömer vara av väsentlig betydelse för gymnastiken och dess utveckling regionalt

Läs mer om ansökningsförafarandet
 
Sommarkurser 2017 på Lillsved
 
Vill Du utbilda dig till gruppträningsinstruktör? Nu erbjuder vi återigen våra populära sommarkurser på Lillsved idrottsfolkhögskola under perioden 26 juni till 7 juli (samt ett baskurspaket för barn och ungdomsledare den 2-4 juni). Du är därmed varmt välkommen till härliga Lillsved i sommar och vi önskar din anmälan senast den 28 maj.

Här hittar du de utbildningar vi erbjuder tillsammans med anmälan
Lyckat Bomkonvent i februari
 
Den 5 februari 2017 arrangerades ett bomkonvent i Åkeshovshallen av kommittén KTK Öst under ledning av instruktörerna Niklas Heckscher och Tatjana Bergwall.

Mer om bomkonventet
 
Gymnastikförbundet Östs utbildningar 2017
 
Nedan ser ni vårt planerade grundutbud, varpå kompletterande utbildningar kommer att tillkomma under året. Observera att det är högt tryck på vissa utbildningar, så planera ert utbildningsbehov i god tid för att garanteras en plats. Säkerställ även att ni går utbildningarna i rätt ordning för att ha giltiga licenser.

Till anmälan och Gymnastikförbundets Östs kurser
 
GF Östs kansli håller stängt under påskhelgen
 
Gymnastikförbundet Östs kansli kommer att hålla helt stängt under påskhelgen mellan torsdagen den 13 april och måndagen den 17 april.

Vi önskar alla våra medlemmar och föreningar en riktigt Glad Påsk!
 
Nästa nyhetsbrev från Gymnastikförbundet Öst skickas ut den 1 maj 2017.