Välkommen till Sundsvall!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Global teknologstjärna till Offentliga Rummet!
 
Claudia Olsson har kallats teknologstjärna i pressen och utnämnts till Årets Unga Ledare i Sverige. Nyligen blev hon även utsedd till en av världens unga globala ledare av World Economic Forum. Vi är stolta att välkomna Claudia Olsson som talare på Offentliga Rummet.

Läs mer om Claudia Olsson
De flesta seminarierna är publicerade
 
Majoriteten av årets seminarier finns nu publicerade på Offentliga Rummets hemsida. Det är många intressanta talare, bland annat: Laura Hartman, Tillitsdelegationens ordförande och docent i nationalekonomi, Zoran Matic, innovationsledare på UR och Peder Blomqvist, informationsstrateg och expert inom internationell forskning på Luftfartsverket samt många fler.

Läs om seminarierna
Anmäl dig till konferensen
Guldlänken – vi presenterar årets tolv semifinalister
 
Innovationskraften är stark i det offentliga Sverige! När möjligheten att nominera till Guldlänken 2017 stängde den 28 februari hade det kommit in många spännande exempel på modig och innovativ verksamhetsutveckling från alla delar av landets offentliga verksamhet. Juryn har nu utsett tolv semifinalister.

Läs om semifinalisterna
Offentliga Rummet inleds med djupdykande nätverksdag
 
Startskottet för årets konferens är nätverksdagen som anordnas den 30 maj. Du väljer fritt utifrån de nätverk som erbjuds, och får en djupare inblick i ett specifikt ämne som intresserar dig och håller sig inom ramen för digitalisering av offentlig sektor. Det är en bra ingång av konferensen och lägger en grund för resterande två dagar som är fyllda med spännande seminarier.

Läs om nätverken
Anmäl dig till konferensen
Håll koll på senaste nytt
 
För att hålla dig uppdaterad kring senaste nytt gällande konferensen kan du följa Offentliga Rummet på Facebook och Twitter. Vi uppdaterar våra kanaler löpande, och på vår hemsida www.offentligarummet.se hittar du allt du behöver veta om konferensen. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har någon fråga eller fundering. Vi hjälper gärna till!