Digitalisera välfärden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Digital superprofil vägleder oss under årets konferens
 
En av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter är årets moderator när konferensen Offentliga Rummet turnerar norrut till Sundsvall. Hon heter Frida Boisen och har stenkoll på digitalisering. Frida är digital chef för Bonnier Tidskrifter och vet hur man på bästa och mest effektiva sätt lyckas i sociala medier. Det bästa av allt är att hon kommer till Sundsvall och Offentliga Rummet mellan den 30 maj - 1 juni! Kommer du?

Läs mer om årets moderator Frida Boisen
Alexander Bard kommer till Sundsvall!
 
Alexander Bard kallas för internetsociologen och hans föreläsningar handlar bland annat om den digitala revolutionen och dess konsekvenser för allt och alla - och varför detta är nödvändigt att förstå.

Missa inte Alexander Bards föreläsning den 1 juni klockan 13.40 i stora biosalongen på Quality Hotel.

Håll utkik på vår hemsida www.offentligarummet.se för fler uppdateringar kring programmet
AI är här! Vilka är möjligheterna för välfärden
 
Artificiell Intelligens (AI) har möjliggjort nya tillämpningar som under de senaste åren påverkat flera branscher i grunden. Nu sker stora satsningar även inom bland annat hälsa och omsorg.

Läs mer om seminariet
Läs om andra programpunkter
LEDA för smartare välfärd med fokus på hälsa och omsorg
 
LEDA för smartare välfärd är ett förändringsledningsprogram som   arbetar tillsammans med 20 deltagande kommuner inom spåren hälsa & omsorg och skola & lärande. Under seminariet får du både en inblick i programmets arbete och den fiktiva kommunen Mittköpings tips för att få fart på er digitala förändringsresa.

Läs mer om seminariet
 
Radikal förändring, ekonomiskt bistånd
 
Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborgs kommun har uppmärksammats stort för sitt arbete med att digitalisera ansökningsförfarandet av det ekonomiska biståndet. Kommunen tilldelades 2016 SKL:s Innovationspris och har öppnat sina dörrar för fler än 91 kommuner som vill veta mer om deras modell. Under seminariet får ni veta mer om vad som möjliggjort Trelleborgs förändringsresa och hur kommunen ser på sin fortsatta digitala utveckling.

Läs mer om seminariet
Läs om andra programpunkter
 
Håll koll på senaste nytt
 
För att hålla dig uppdaterad kring senaste nytt gällande konferensen kan du följa Offentliga Rummet på Facebook och Twitter. Vi uppdaterar våra kanaler löpande, och på vår hemsida www.offentligarummet.se hittar du allt du behöver veta om konferensen. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har någon fråga eller fundering. Vi hjälper gärna till!