Digitalisera skolan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Digital superprofil vägleder oss under årets konferens
 
En av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter är årets moderator när konferensen Offentliga Rummet turnerar norrut till Sundsvall. Hon heter Frida Boisen och har stenkoll på digitalisering. Frida är digital chef för Bonnier Tidskrifter och vet hur man på bästa och mest effektiva sätt lyckas i sociala medier. Det bästa av allt är att hon kommer till Sundsvall och Offentliga Rummet mellan den 30 maj - 1 juni!

Läs mer om årets moderator Frida Boisen
Alexander Bard kommer till Sundsvall!
 
Alexander Bard kallas för internetsociologen och hans föreläsningar handlar bland annat om den digitala revolutionen och dess konsekvenser för allt och alla - och varför detta är nödvändigt att förstå.

Missa inte Alexander Bards föreläsning den 1 juni klockan 13.40 i stora biosalongen på Quality Hotel.

Håll utkik på vår hemsida www.offentligarummet.se för fler uppdateringar kring programmet
LEDA för smartare välfärd med fokus på skolan
 
LEDA för smartare välfärd är ett förändringsledningsprogram vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. LEDA har sedan september 2016 arbetat tillsammans med 20 deltagande kommuner inom spåren hälsa & omsorg och skola & lärande. Under seminariet får du både en inblick i LEDA-programmets arbete och den fiktiva kommunen Mittköpings bästa tips för att få fart på er digitala förändringsresa.

Läs mer om seminariet
Läs om andra programpunkter
Digitala utmaningar för utbildningssektorn
 
Vi gläntar på dörren till framtiden, och ser på vilka teknologier och samhällstrender som påverkar dagens och morgondagens skola. Seminariet syftar till att beskriva vilka utmaningar och vilken riktning utbildning, samhälle och teknologi färdas åt, och vilka konsekvenser skolan får.

Läs mer om seminariet
Läs om andra programpunkter
Radikal förändring - framtidens skola
 
Hur kan skolan förändras så att målen uppfylls inom ekonomiska ramar, men ändå nå varje elev på individualiserade sätt? Hur kan skolan utvecklas i en digital värld mot något annat än det vi idag kanske tänker om begreppet skola? Det är några av frågorna som besvaras på detta seminarium. Ta del av Ådalsskolans förändringsresa.

Läs mer om seminariet
Läs om andra programpunkter
Håll koll på senaste nytt
 
För att hålla dig uppdaterad kring senaste nytt gällande konferensen kan du följa Offentliga Rummet på Facebook och Twitter. Vi uppdaterar våra kanaler löpande, och på vår hemsida www.offentligarummet.se hittar du allt du behöver veta om konferensen. Där hittar du också kontaktuppgifter om du har någon fråga eller fundering. Vi hjälper gärna till!