Nokalux utökar produktionsytan, vi har i dagarna ökat produktionsytan med 1000 m2 - produktnyheter
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
De nya produktionsytorna på Nokalux
Framtiden ser ljus ut !
 
Vi är inne i en expansiv och positiv utveckling, vilket vi är glada för. Resultatet för 2016 blev mycket bra och vi blickar nu framåt 2017 med många spännande projekt.

Vi har i dagarna ökat produktionsytan med 1000 m2. Detta möjliggör att vi kan fortsätta att växa och utveckla vårt produktionsflöde.
Fortsatt tillväxt ställer dock krav på förbättrad materialhantering och förfinat processflöde vilket nu pågår som ett led i det förbättringsarbete som vi påbörjat. Vi har flera intressanta projekt framför oss kopplat till vårt logistikflöde och orderhantering. Trots att vi redan idag har en av landets bästa leveranstider strävar vi efter att bli ännu bättre. Vi har i samband med att vi tagit den nya produktionsytan i drift betydligt mera ändamålsenliga personalutrymmen och en superfräsch matsal där samtlig personal får plats. På sikt planeras också för konferenslokal och ytterligare kontorsutrymmen.

Detta ombyggnads- och logistikprojekt har pågått intensivt sedan i slutet av oktober. Måndagen den 30 januari startade vi produktionen på de nya ytorna och vi börjar nu bli hemmastadda.
Projektet har drivits främst av Mattias Karlsson på Nokalux som nu fortsätter i nästa fas vilket innebär att utveckla materielhantering och produktionsflöde.

Små utrymmen kräver utveckling

”Ständig produktutveckling och många varianter av belysningsarmaturer kräver i framtiden effektivare och mer flexibel materialhantering. Lösningen kan bli kit-vagnar som vi testar sedan en tid tillbaka, vilket ger ett bättre och effektivare produktionsflöde samt säkrare materielsaldon och bättre arbetsmiljö för operatörerna." berättar Mattias Karlsson.

Tack till alla som jobbat hårt och som bidragit för att detta skulle bli verklighet. Inte minst ett stort tack till våra kunder för vårt fina samarbete och ert förtroende.
 
Monteringspersonalen provar de nya kitvagnarna
Invigningen med smörgåstårta i nya matsalen
Den nya fina hallen in till matsal och omklädningsrum mm
Matsalen dagen för invigningen
De nya ytorna efter renovering och innan vi började flytta ner och startade produktionen
Produktnyhet Espresso LED
 
Klassisk pendelarmatur LED. Finns i tre
olika storlekar small, medium och large.

Reglerbar variant för
tryckknappstyrning och Dali.
 
Livslängd L80 Ta25 50000h (B50)
MacAdams 3 SDCM CRI:>80
Klass: IP 20 | CE

Se produktblad Espresso LED
Produktnyhet Theta
 
Stilren pendelarmatur LED. Skärm och överdel av strukturlackerad vit metall.

Anslutning till plint i takkopp. Driftdon placerade i armaturen. Reglerbar variant för tryckknappstyrning och Dali (TD).

Livslängd L80 Ta25 50000h (B50)
MacAdams 3 SDCM CRI:>80
Klass: IP20 I CE

Se produktblad Theta
 
Nokalux söker ny belysningsprojektör
 
Vi arbetar mycket med totalentreprenader i offentligmiljö, där vi gör kompletta belysningslösningar för våra kunder.

Vi söker personer med genuint intresse för belysning, med även med en förmåga att hitta smarta kostnadseffektiva lösningar.

Känner DU någon som skulle passa för tjänsten? Tipsa gärna om det lediga jobbet på Facebook.se/Nokalux eller vår LinkedIn.

Läs mer om tjänsten på vår hemsida via knappen här. Ledig tjänst Nokalux
Nokalux söker säljare distrikt Mellan
 
Vi behöver nu förstärkning på distrikt mellan med en säljare. Vårt kontor ligger i Örebro men vi kan tänka oss sökande från närliggande städer.

Känner DU någon som skulle passa för tjänsten? Tipsa gärna om det lediga jobbet på Facebook.se/Nokalux eller vår LinkedIn.

Läs mer om tjänsten på vår hemsida via knappen här. Ledig tjänst Nokalux