Sänk era administrationskostnader, lyckad kunddag, kundreferens, Tips och Trix
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Sänk era administrationskostnader
 
Skicka dina påminnelser och räntefakturor via e-post som PDF.
 
Enkelt, tidsbesparande och billigt! 

Era påminnelse-, räntefaktureringsrutiner fungerar precis som vanligt fast utan allt krångel med papper, kuvertering och kostsam frankering!

Är ni intresserade av inställningarna i Pyramid, kontaka oss på info@krsystem.se, ring 010-130 19 00 eller kontakta er konsult direkt!

 
Lyckad kunddag på vårt nya kontor i Stockholm
 
Vi bjöd på intressanta visningar av bland annat nyheter i pyramids e-handel, e-fakturering, pyramid 4 och business intelligence och avslutade sedan med god mat och dryck.

Det blev en lyckad dag och inte minst en möjlighet för oss på KR System att lära känna våra kunder lite extra!

Stort tack till er som gjorde det här till en trevlig och bra dag!
 

 
Nytt servicepack till Pyramid 4.12A
 
Pyramid 4 växer fram mer och mer för var dag som går! Nu har servicepack 2 anlänt och den innehåller både stora och små förändringar. 

Vill du läsa mer om de detaljerade programförändringarna i servicepacket, klicka här.
 

 
”Vi arbetar alla i samma system från offert till kundinbetalning”
 
Marine Repfennig - Vice VD på Permanova Lasersystem AB
  
Permanova Lasersystem AB utvecklar, tillverkar och installerar robotiserade lasersystem för metallbearbetning. Permanova har montering av egna processverktyg samt en eftermarknad där de servar laseranläggningar och säljer reservdelar.
 
För 10 år sedan arbetade Permanova i många olika system och de ville istället investera i ett affärssystem som täckte samtliga affärsprocesser där alla får tag i informationen på ett och samma ställe.

Företaget tillverkar processverktyg som kan innehålla upp till 600 artiklar och de behövde ett affärssystem som klarade komplexa lagerstrukturer. Samtidigt driver de stora projekt och ville ha ett bra program med bra stöd för projekthantering.

Valet som enligt Marine fortfarande känns rätt föll på Pyramid som installerades under 2007 med KR System som systempartner.

-Vi har under åren haft ett återkommande månadsmöte med vår konsult för att driva förbättringar av affärssystemet. Programmet utvecklas och vi vet kanske inte alltid själva om vilka förbättringar som finns och som borde passa oss. Det är ofta konsulten som måste driva utvecklingen framåt och vi har ett gott samarbete med vår konsult på KR System som ger oss god support, säger Marine.

 
Månadens Pyramidtips
 
Play movie
Hyperlänkar/ genvägar i rapporter och centraler