Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
eGain är den ledande partnern för fastighetsägare som söker produkter och tjänster för kostnadseffektiv och miljövänlig drift av fastigheter.
eGain academy™ On Tour tillbaka till våren!
 
I april har vi bestämt oss för att återlansera vårt koncept kring eGain academy™ On Tour! Nu åker vi mellan Stockholm och Göteborg och arrangerar vår uppskattade utbildning på båda orterna! Tag chansen att gå kursen när den kommer till ditt område, och ta del av den senaste tekniken som vår nya Kundzon Basic och samtidigt bli uppgraderad till expertanvändare i eGains kundzon!

Kursdatum:
Stockholm, Onsdag 19 april 2017
Göteborg, Onsdag 26 april 2017

Missa inte våra erbjudanden!
  1. Boka tidigt-rabatt - Boka din plats innan den 31 mars och få 25 % rabatt på kursavgiften!
  2. Mängdrabatt - Gå 3 betala för 2!

Läs mer och anmäl dig till vårens kurser här >>
Ambitiöst miljöarbete hos Brf Liljeholmens Port
 
Brf Liljeholmens Port i Stockholm har ett medvetet miljötänk där man aktivt söker olika lösningar som bidrar till en bättre miljö. Föreningen har förutom att installera eGain forecasting™ även satt in individuell mätning och debitering av el och varmvatten och installerat värmeåtervinning på sitt frånluftsystem.

"Dessa åtgärder bidrar till en helhet där eGain utgör en viktig baskomponent. Vi har även köpt in oss i vindel för att ytterligare höja miljöprofilen i föreningen vilket föreningen tycker är väldigt viktigt", säger Tomas Johansson, Vice Ordförande i Brf Liljeholmens Port.

Läs om föreningens ambitiösa miljöarbete här >>
Du har väl sett våra nya filmer?
 
Vi på eGain förbättrar klimatet varje dag genom vår tjänst eGain forecasting™. Är du nyfiken på hur det fungerar? Se då våra nya filmer för Fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar!

Filmerna är ca 1 minut långa och tar upp de vanligaste frågeställningarna rörande eGain och våra tjänster.Se filmen för fastighetsägare här! >>

Se filmen för bostadsrättsföreningar här! >>
Här möter du oss!
 
Mässåret 2017 är i full gång och vi finns under året på totalt 22 st olika mässor som är till för dig som är nyfiken på att veta mer om oss och hur våra tjänster fungerar och vad vi kan erbjuda just din förening eller fastighetsbolag.

Läs mer här om när vi kommer till din ort >>
Följ oss på Instagram!
 
Vi har sedan någon vecka tillbaka ett officiellt Instagramkonto! Vi kommer löpande lägga upp bilder från vår vardag ute hos våra kunders fastigheter, när vi befinner oss på mässor eller bara helt vanliga bilder från kontoret.

Följ oss gärna på @egainswedenab
 
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick