Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
eGain är den ledande partnern för fastighetsägare som söker produkter och tjänster för kostnadseffektiv och miljövänlig drift av fastigheter.
eGain skänker 4 kr per fastighet till Barncancerfonden
 
eGain kämpar för livet och är i år igen ett stolt Vänföretag till Barncancerfonden som vi tycker gör ett mycket värdefullt arbete.

För årets julgåva donerar vi 4 kr per fastighet som vi hjälper till att optimera energianvändningen i genom vår tjänst eGain forecasting™ runt om i Europa. Julgåvan går till Barncancerfonden som bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder för förtroendet under året och som bidragit till denna gåva.

Tack, och God Jul & Gott Nytt År från alla oss på eGain!
Högsta koncentrationen av CO2 någonsin!
 
För ett tag sedan publicerade NASA en rapport om hur utvecklingen av koncentrationen av koldioxid är i vår atmosfär, och tyvärr är rapporten ingen rolig läsning.

Rapporten slår fast att vi har aldrig haft en högre koncentration av CO2 i vår atmosfär än vad vi har idag, och sedan år 1950 har koncentrationen ökat med ca 30%! Dessutom visar trenden att vi fortsätter att gå mot en ökning.

Utsläpp av koldioxid från fastigheter står för en stor del av de totala utsläppen av koldioxid, och det är en ständigt aktuell fråga inom vår bransch vilket är fantastiskt bra, men vi kan samtidigt slå fast att vi har mycket kvar att jobba på vilket är en stor drivkraft för oss.

Läs rapporten från NASA här >>
Stort Grattis Halmstad Fastighets AB!
 
Vi vill rikta ett STORT GRATTIS till vår samarbetspartner Halmstads Fastighets AB till priset som Årets Energiutmanare som varje år delas ut av den allmännyttiga branschorganisationen SABO! Starkt jobbat tycker vi på eGain!

Med anledning av utnämningen bestämde vi oss för att slå Ulf Johansson, Energiansvarig på HFAB en signal för att fråga lite kring vad det var som gjorde att just HFAB tog hem vinsten.

Hej Ulf, Grattis till vinsten!

Läs mer >>
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick