God Jul och Gott Nytt År
 
I år har vi valt att låta vår julklapp vara ett guldsponsoravtal till välgörenhetscykellaget "Team Rynkeby" för att stötta arbetet mot barncancer.

År 2017 blir det
den 15:de gången som Team Rynkeby cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Cykellaget består av 1600 cyklister och 400 servicedeltagare fördelade på 38 lag som utgår från Danmark, Sverige, Norge, Finland och Färöarna. Cykellaget kör till Paris mellan den 9:de juli och den 16:de juli 2016. Vi kommer att återkomma med rapporter från laget och deras förberedelser under våren och sommaren.

 
Året som gått
 
Tack till alla kunder och medarbetare som har gjort 2016 till ett händelserikt och framgångsrikt år!

Med drygt 30 nya Pyramidkunder och många nya medarbetare under året har vi bra vind i seglen.

Vi har börjat installera Pyramid 4 - den fjärde generationen Pyramid och systemet har fått ett varmt mottagande på marknaden.

Versionen är klar för Windows och ett stort antal rutiner är redan klara för webben.Vi ser nu fram emot ett spännande och minst lika händelserikt 2017. För att möta en ökande efterfrågan söker vi fler kunniga medarbetare med inriktning på Pyramid på samtliga orter.

 
Utbildning i Pyramid
 
För dig som vill lära dig mer om Pyramid har vi laddat upp med en hel del kurser inför våren.

Vi har både kurser på distans och i kurslokal.

Självklart ska alla nya medarbetare gå en grundkurs i Pyramid. För er som varit med lite längre behöver det alltid fyllas på med kunskap. Vi har bland annat kurser för dig som arbetar med ekonomi, lager, försäljning eller som systemansvarig.

Läs mer om våra kurser och anmäl dig här.

 
Månadens Pyramidtips
 
Play movie
Fakturaurvalet