Utökat sortiment av ultrasnabba cylindersäkringar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ultrasnabba cylindersäkringar!
 
Eaton Bussmann Series expanderar sitt sortiment av ultrasnabba cylindersäkringar klass gR och introducerar nya säkringsfrånskiljare för 14*51mm och 22*58mm säkringar.
 
Traditionellt används ultrasnabba säkringar enbart som rent kortslutningsskydd, någon annan apparat i kretsen ger skydd mot överlast. Ny teknik har gjort det möjligt att kombinera både ett mycket snabbt kortslutningsskydd och överlastskydd i samma säkring, klass gR. Eaton Bussmann Series erbjuder nu klass gR cylindersäkringar i storlekar 10*38mm, 14*51mm och 22*58mm som täcker strömområdet 1-100A vid 690VAC. Eaton Bussmann Series introducerar även en ny generation säkringsfrånskiljare för cylindersäkringar i storlek 14*51mm och 22*58mm.
Läs mer om ultrasnabba cylindersäkringar >>
Läs mer om säkringsfrånskiljare för cylindersäkringar >>
   
 
Säkringsproblem i äldre maskiner…
 
Maskiner genomgår under årens lopp förändringar som inte alltid är till det bättre.

Det upptäckte amokabel i samband med driftsättning av en nyanskaffad begagnad maskin. En säkring med slitsad kontaktskena för bultfäste hade installerats i en säkringshållare för knivsäkringar vid ett tidigare tillfälle.
 
Att installera en säkring i en felaktig hållare är en säkerhetsrisk då felaktigt kontakttryck kan ge överhettning och leda till brand.
 
Med hjälp av data från den äldresäkringen kan CHS Controls leverera nya säkringar och korrekta hållare för dessa, för installation i befintligt utrymme.
   
 
Du hittar större delen av vårt breda säkringssortiment på vår webbshop…
 
Du kan beställa större delen av vårt breda säkringssortiment på vår webbshop. Kontakta oss för Dina inloggningsuppgifter
 
   
 
Om CHS Controls
 
Produktområden
Vår ambition är att erbjuda produkter av högsta kvalitet i kombination med stort tekniskt kunnande och bred erfarenhet från de flesta branscher. Vi är främst verksamma inom fyra specialområden
  • Specialister på säkringar
  • Specialister på elutrustning enligt nordamerikansk standard
  • Specialister på kraftmotstånd
  • Specialister på flygplatsbelysning
Hur kan vi hjälpa dig?