Hoffman GL66 nya väggskåp och kopplingsboxar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Premiär för Hoffman GL66 väggskåp och kopplingsboxar!
 
Hoffman introducerar en ny generation kopplingsboxar och väggskåp tillverkade i Europa.

Serien består av kopplingsboxar 150x150x80 mm till väggskåp 1400x100x400 mm. Materialval beroende på vilken miljö produkterna skall installeras i, från målat stål till rostfritt AISI 304 stål och syrafast stål AISI 316L. Kapslingarna är även UL- och CSA-godkända.

Utåtvinklad fläns med kombination med strängsprutad skarvlös packning ger hög skyddsform, IP 66 som förhindrar vatten och annan kontaminering från att tränga in i skåpet. De målade skåpen är pulverlackade i RAL 7035 ljusgrå polyesterfärg. De rostfria kapslingarna har 320 korns borstad finish.

Väggskåpen finns i versioner med och utan flänsplåtar. Generös öppningsvinkel, hela 210° gör det lätt att komma åt installerad utrustning utan att demontera dörren. Det finns även ett brett sortiment av montagetillbehör
Läs mer >> 
 
Hoffmans solskärmar skyddar meteorologisk utrustning
 
Avskärmning har visat sig vara en kostnadseffektiv metod för att minska solens strålningsvärme mot känslig utrustning.

Hoffmans testresultat visar att ett väggmonterat solskydd ger en minskning av temperaturhöjningen på ungefär 56% jämfört med samma montage utan solskyddet. Detta har uppmärksammats av Scanmatic Environmental Technology AB i Åkersberga. Scanmatic levererar bl a utrustning till SMHI där Hoffmans solskydd används för att skydda mätinstrument mot solens direkta instrålning.

Solskyddet kan även användas tillsammans med utomhusskåp med displayer för att få bättre läsbarhet med mera. Solskydden finns i fem olika storlekar från 254x254x203 mm till 610x610x356mm.
Läs mer >>
 
 
Om CHS Controls
 
Produktområden
Vår ambition är att erbjuda produkter av högsta kvalitet i kombination med stort tekniskt kunnande och bred erfarenhet från de flesta branscher. Vi är främst verksamma inom fyra specialområden
  • Specialister på säkringar
  • Specialister på elutrustning enligt nordamerikansk standard
  • Specialister på kraftmotstånd
  • Specialister på flygplatsbelysning
Hur kan vi hjälpa dig?