Orderapp för nyckelkunder, KR System - Årets pyramidpartner, Nyanställd, Kundcase, Pyramid Tips & Trix
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Orderläggnings-app för era nyckelkunder
 
E-Säljare Kund är en ny Pyramid-app för försäljning Business-to-Business.

Ni som har Pyramid kan låta era kunder se sortiment och tillgänglighet i sin iPhone/iPad/Android surfplatta. Era kunder får också möjlighet att direkt registrera order i appen.

Kort och gott, ett elektroniskt orderblock att leta information och löpande registrera sina beställningar i.

..klicka för mer information..

 
KR System - Årets Pyramidpartner!
 
Vi är stolta, hedrade och mer sporrade än någonsin över att Unikum datasystem har åter igen utsett oss till ”Årets Pyramidpartner”. 

Vi har ett stort antal kunder och har gjort många nya affärer under året. Det är tack vare våra kunder och våra medarbetare som vi utvecklas och drivs framåt.

Det är väldigt glädjande att se hur systemet utvecklas och växer med våra kunder. För att utvecklas vidare som en systempartner och möta våra kunders behov fortsätter vi att växa. 

Vi har kontor på flera orter och är idag 45 personer som alla brinner för att utveckla kunder och maximera nyttan med affärssystemet Pyramid.    

 
Vi välkomnar Jonas Jansson till vårt Karlstadkontor!
 
Jonas Jansson - Verksamhetskonsult/Utvecklare

Jonas har drygt 10 års erfarenhet av Pyramid och har arbetat som utvecklare, verksamhetskonsult. Närmast kommer Jonas från företaget Partnerdata där han främst har arbetat med utveckling i Pyramid och bl.a. byggt integrationer med e-handelssystem.

Med Jonas stora erfarenhet av många olika program och programmeringsspråk kommer han att kunna bidra till en kompetensförstärkning hos oss på KR System.

Fritiden ägnar han åt golf, innebandy, trav och familj.

Varmt välkommen, Jonas!

 
"Pyramid är flexibelt och går att växa i"
 
Costas Roussos - CIO på Speed Group
 
Speed startades år 2004 och strax efter införde de affärssystemet Pyramid i sin verksamhet. De ville ha ett affärssystem att växa i och som täcker deras behov i expansion. Speed består nu av sju bolag med olika verksamheter som Pyramid stödjer. De erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, produktion, utbildning, logistik och lagerhållning.

Costas berättar att han tycker Pyramid är användarvänligt och att det finns en bredd i dess funktionalitet. 
 
”Pyramid är flexibelt och det går enkelt att ändra eller nyttja fler funktioner när verksamheten och processerna förändras”- säger Costas.

 
Företagsfakta:  Speed startades 2004 och är sedan tidigare etablerade i Borås och Göteborg. Från och med september 2012 finns Speed även i Halland med kontor i Varberg. Speed har idag ca 900 anställda. Bolagen Speed Competence och Speed Professionals är båda auktoriserade bemanningsföretag.

Speed up your business – kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, produktion, utbildning, omställning, logistik och lagerhållning.
www.speedgroup.se

 
Månadens Pyramidtips
 
Play movie
Ctrl Q