Nyhetsbrev från eGain
  Till hemsidan |  Skicka vidare   |   Kontakt   |   Om oss  
 
eGain är den ledande partnern för fastighetsägare som söker produkter och tjänster för kostnadseffektiv och miljövänlig drift av fastigheter.
Snart släpper vi vår enklaste kundzon någonsin!
 
Nu tar vi nästa steg i utvecklingen, så låt oss därför presentera ett nytt verktyg som kommer lanseras inom kort - Kundzonen Basic! Här har vi samlat de grundläggande funktionerna från Kundzonen, nu paketerat i ett avskalat, enkelt och lättarbetat gränssnitt anpassat till vilken enhet du vill.

Dessutom ingår det i tjänsten eGain forecasting™ precis som allt annat vi utvecklar, där du enkelt kan växla mellan vår standard kundzon och Kundzon Basic via ett knapptryck.

Nyfiken?
Gå eGain academy™ - On Tour och bli en av de första att få en grundlig genomgång av vår enklaste kundzon någonsin!

Läs mer om Kundzonen Basic här >>
Platserna fylls upp till eGain academy™ ON TOUR!
 
Anmälan har vart öppen ett par veckor nu, och vi har fått en hel del anmälningar både till kursen i Stockholm och i Helsingborg, vilket betyder att platserna börjar fyllas upp!

Har du tänkt att anmäla dig, men ännu inte gjort det, så är det alltså hög tid att anmäla dig till din ort. Ännu finns det platser kvar till båda orterna.

Är du kund till eGain så är eGain academy™ ett perfekt tillfälle för dig att verkligen sätta dig in i hur eGains kundzon fungerar och hur du kan arbeta med drift och felsökning av dina fastigheter via eGain kundzon. Kursen passar även dig som inte är kund, men som är nyfiken och vill veta mer om eGain och de funktioner och system som finns tillgängliga.

Kursdatum:
Stockholm, Torsdag 10 november 2016
Helsingborg, Onsdag 16 november 2016

Läs mer och anmäl dig till din ort här! >>

Skriv ut inbjudan i pdf här! >>
När kan vi ses?
 
Hösten är en rolig och intensiv person för oss med många kontakter med både befintliga kunder och nyfikna personer som vill veta mer om eGain och vår teknik.

eGain finns över hela landet, och därför försöker vi även att sprida våra aktiviteter så att vi får möjlighet att träffa så många personer som möjligt.

Är du intresserad av att träffa oss så finns vi naturligtvis på våra kontor runt om i landet men vi genomför även ett stort antal mässor och events på fler orter där vi gärna vill träffa dig!

Våra aktiviteter under hösten hittar du här! >>
Vad sysslar du med?!
 
Om du följt oss under våren så kanske du kommer ihåg att vi i tidigare nyhetsbrev haft en följetång med intervjuer av anställda personer på eGain som utgör människorna bakom alla datorer och tekniska system.

Vi fortsätter nu denna serie med att träffa en person som säkert många av våra kunder känner igen, en av våra Certifierade Energiexperter, nämligen ingen mindre än Michael Markert-Johansson!

Läs intervjun med Michael >>
Vad är eGain forecasting™? Se våra filmer nedan!
Dela detta:
      
  
Kontakt
eGain Sweden AB | Faktorvägen 9 | 434 37 Kungsbacka
+46 300 745 40  |  +46 300 745 76  |  info@egain.se
 
Avregistrera mig från detta utskick