KR System har kickstartat hösten i Barcelona
 
Inför hösten har vi laddat batterierna och bättrat på vår kunskap om nya generationens Pyramid i Barcelona.

Försäljningen till nya kunder har börjat komma i gång och vår plan är att påbörja konverteringarna av befintliga kunder till Pyramid 4 efter årsskiftet. Först ut kommer att bli mindre företag med få anpassningar. Det är mycket nytt att sätta sig in i för både oss själva och för vår kunder. Det krävs en hel del förarbete inför en konvertering så om ni är intresserade av att komma igång tidigt så kontakta gärna er säljkontakt på KR System för planering.
 
Höstens kurser i Pyramid
 
Vill du lära dig mer om Pyramid och dess möjligheter?

Boka en kurs hos oss här på KR System, eller varför inte på distans?

>>Läs mer

 
Ny medarbetare på vårt stockholmskontor!
 
Vi välkomnar Emma Lindgren till vårt kontor i Stockholm. Emma är 24 år och kommer närmast från en branschkollega till oss där hon arbetat med Pyramid som affärsystemkonsult och projektledare. 
 
Innan dess har hon studerat ett 3-årigt kandidatprogram inom Affärssystem och tjänstedesign vid Stockholms Universitet. Hösten 2013 valde hon även att studera en termin som utbytesstudent vid Fudan University i Shanghai. Där läste hon kurser inom data- och systemvetenskap. 
 
På fritiden reser Emma gärna utomlands med familj och vänner. Är hon på hemmaplan tycker hon om att träna på gymmet och spela basket.
 
Varmt välkommen i gänget!

 
KR System är en stark systempartner med erfarenhet av många installationer
 
Markus Hasselström- Ekonom
 
Sverull ElektroDynamo införde Pyramid Business Studio i sin verksamhet i mars 2016 och deras huvudprocesser är order/lager/inköp och service. Markus Hasselström säger att de är väldigt nöjda med att ha kommit långt på kort tid. Detta tack vare kombinationen av ett moget affärssystem som har utvecklats under en längre tid och ett bra samarbete med KR System.
 
En av de största fördelarna med Pyramid är användarvänligheten. Allt är logiskt uppbyggt och det är lätt att hitta och använda processerna. Dessutom kan man effektivt ta sig fram med snabbkommandon - säger Markus.
 
Andra fördelar med Pyramid är att processerna håller en jämn och hög nivå för alla inom företaget, oavsett vilken avdelning man arbetar på. Pyramid behöver inte heller någon kostsam servermiljö för att fungera väl. Sverull ElektroDynamo har hela sin servermiljö outsourcad till 3:e part och sitter inte fast med någon hårdvara, vilket gjorde att de kunde skala ner sin servermiljö drastiskt när de gick över till Pyramid.
 
Avslutningsvis sammanfattar Markus att samarbetet med KR System fungerar bra och att man upplever KR System som en trygg systemleverantör och partner. Det har funnits några frågor där vi inte kommit överens till en början men vi har alltid hittat lösningar och det är ju det som för utvecklingen framåt.
Företagsfakta: 
Sverull ElektroDynamo AB ingår i Axindustries som är ett affärsområde inom Axel Johnsson International. AxIndustries består av sju fristående bolag verksamma inom kullager och transmissioner på den europeiska marknaden. Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar, pneumatik och automation.
 

 
Månadens Pyramidtips
 
 
Play movie
Bildstatus i studios